F1-talli vaitonaisena mystisistä yksityistesteistään – Fernando Alonson korvaajaspekulaatioihin lisää pontta

F1-talli Alpine pitää tällä viikolla testisession, jossa ajavista kuljettajista ranskalaistalli on pitänyt suunsa supussa.

Yksityistestit järjestetään Budapestissa. Alpine on pitänyt suunsa supussa testeihin liittyen, eikä ole julkistanut mitään yksityiskohtia testeihin liittyen.

F1-sarjan virallisten sivujen mukaan Alpinen viime kauden auton ratissa nähdään 19-vuotias Jack Doohan, täksi kaudeksi ilman ajopaikkaa jäänyt Antonio Giovinazzi ja Monzassa ihastuttanut Nyck de Vries

Alpinen kuljettajapalapeli tulevaa kautta ajatellen on vielä sekaisin. Tallin toisena kuljettajana toimii Esteban Ocon, mutta Aston Martinille siirtyvän konkarikuski Fernando Alonson korvaajaa ei ole vielä nimetty. Testin tarkoituksena onkin kartoittaa potentiaalisia korvaajaehdokkaita.

Talli joutui keskelle erikoista sopimusselvittelyä kuskilupaus Oscar Piastrin kanssa, mutta Piastri ajaa ensi kaudella McLarenilla.

Varikkohuhut ovat puolestaan vieneet AlphaTaurin ranskalaiskuski Pierre Gaslya vahvasti Alpinelle, mutta Gaslyn ja AlphaTaurin sopimus kattaa vielä ensi kauden.

Budapestissa Alpinen kanssa testaava de Vries on myös yksi ehdokas ensi kauden kuljettajaksi.

Monzassa menestyksekkäästi Alex Albonia tuurannut de Vries on käynyt neuvotteluja ensi kauden ajopaikasta useamman tallin kanssa.

– Olen käynyt Williamsin kanssa keskusteluja jo pitkään. Alpinen kanssa olen puhunut heinäkuusta lähtien ja osallistun heidän testiinsä Budapestissa. Olisin todella onnellinen pysyvästä ajopaikasta, de Vries summaa Reutersin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja