Erittäin humalainen F1-tähti taltioitui videolle – näin kuljettaja kommentoi

Katso videolta Tulosruudun raportti Monacon GP:stä.

Formula ykkösissä Red Bullin tiimissä ajava Sergio Perez juhli Monacon GP:n voittoa viikko takaperin. Muutamaa päivää myöhemmin sosiaaliseen mediaan ilmaantui video, jossa erittäin humalainen Perez tarvitsee apua päästäkseen portaista alas. 

Perez otti uransa kolmannen voiton ja toisen Red Bullin tiimissä Monacon GP:ssä. Sosiaaliseen mediaan levinnyttä videota on katseltu eri tilien kautta yli 1,5 miljoonaa kertaa. Perez antoi oman kommenttinsa Instagramin tarinaosiossa.

– Olen nähnyt videot minusta ja otan täyden vastuun niistä. Ne olivat huonot pirskeet, enkä osannut hallita itseäni. Olin sekaisin, mutta siinä oli vain kyse huonoista juhlista, Perez totesi.

Meksikolaiskuski sai sosiaalisessa mediassa runsaasti kritiikkiä videosta. Perez sai vastikään kolmannen lapsensa ja kriitikoiden mielestä meksikolaisen toiminta ei ollut hyväksyttävää. 

– Läheiseni tietävät arvoni ja millainen ihminen olen. Heille, jotka sitä kysyvät, minä ja vaimoni olemme läheisempiä kuin koskaan. Toivon parasta teille kaikille, jotka haluavat vain satuttaa meitä. Kiitän kaikkia antamastanne rakkaudesta ja pyydän anteeksi kaikilta, jotka rakastavat minua, sillä nuo videot eivät edusta minua ollenkaan, Perez totesi.

Formula ykkösten kausi jatkuu 12. kesäkuuta Azerbaidzhanin osakilpailulla, joka ajetaan Bakussa.

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat