F1-pomo paljasti hänen ja Daniel Ricciardon tatuointivedon taustan: "Siinä oli muutama olut alla"

Renaultin tallipäällikön Cyril Abiteboulin ja F1-tähden Daniel Ricciardon tatuointiveto nousi esille viikonloppuna, kun Ricciardo oli kolmas Eifelin GP:ssä. Ricciardo saa nyt suunnitella leiman Abiteboulille. Renault-pomo avasi kisan jälkeen vedon todellisia taustoja.

Ricciardo ja Abiteboul olivat sopineet jo aiemmin, että Ricciardo saisi suunnitella Abiteboulille tatuoinnin, mikäli hän yltäisi palkintopallille Renault-autollaan.

Abiteboul saa puolestaan päättää tatuoinnin koon ja paikan.

Veto lähtee maksuun, sillä Ricciardo ylsi palkintokorokkeelle sunnuntaina Saksan Nürburgringin radalla.

– Niin pitkään kun minä saan päättää tatuoinnin koon, uskon, että pärjään, oli se sitten mitä tahansa, Abiteboul naurahti Motorsport.com:n mukaan.

– Tuollainen veto ei ole hirveästi ”minun tyyliäni”. Varmaan siksi lähdin siihen mukaan.

Tapauksen juuret ulottuvat kauemmas.

– Se taisi olla torstai-ilta Silverstonessa viime vuonna. Daniel näytti silloin uutta tatuointiaan. Kysyin, että ”miten teet tuollaisen päätöksen, minkälainen henkinen polku sitä varten pitää käydä?” Hän kertoi, että ”oikeastaan kävelin vain tatuointipaikan ohi ja ajattelin, että otetaanpas yksi.”

– Sitten ajattelin, että okei. Tehdään jotain kunnolla. Siinä oli muutama olut alla, kun sanoin, että okei, otan yhden. Ja olen sanojeni mittainen mies.

– Teen sen. Kunhan vain saan päättää koon ja paikan, Abiteboul muistelee sanoneensa.

Eifelin GP:n jälkeen Ricciardo kaavaili, että Abiteboulin tatuoinnissa voisi olla "saksalaista maustetta".

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner esitti oman näkemyksensä siitä, millainen tatuoinnin pitäisi olla ja mihin se pitäisi lyödä.

– Onnittelut Renaultille palkintopallille pääsystä. Odotamme sitä, kun näemme ison Red Bull -logon Cyrilin takapuolessa, Horner vitsaili.

Renault toimi Red Bullin moottorivalmistajana usean vuoden ajan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja