F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Kimi Räikkösen tallikaveri seuraa F1-tähden esimerkkiä – vedonlyönnillä näyttävät seuraukset

1:47
Video: tältä näyttää Kimi Räikkösen uusi F1-menopeli

F1-tähti Daniel Ricciardo ja Renaultin tallipäällikkö Cyril Abiteboul nousivat esiin viime kaudella, kun kaksikon välisen vedonlyöntitempauksen sisältö paljastui. Nyt Alfa Romeon Antonio Giovinazzi lähtee samankaltaiselle yllytyshullulle linjalle.

LISÄÄ:

Ricciardon ja Abiteboulin välisessä vedonlyönnissä kyse oli siitä, että pääseekö australialaiskuljettaja Ricciardo palkintopallille tämän Renault-aikakaudella. Panoksena oli se, että tempun onnistuessa Abiteboulin pitäisi ottaa Ricciardon suunnittelema tatuointi kehoonsa.

Ricciardo ylsi kolmen parhaan joukkoon Eiffelin GP:ssä Saksassa. Hän toisti samaisen tempun muutamaa viikkoa myöhemmin Italian Imolassa.

Nyt samalle vedonlyöntilinjalle ovat lähteneet Alfa Romeon italialaiskuljettaja Antonio Giovinazzi ja hänen pomonsa, Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur.

Tällä kertaa seuraukset kääntyvät tallipomon sijaan kuljettajan suuntaan.

– Löimme vetoa Vasseurin kanssa siitä, että sitten kun nappaan F1-urani ensimmäisen palkintokorokepaikkani, hän saa ajaa hiukseni, Giovinazzi sanoi Gazzetta dello Sportille.

– Hän vitsailee jatkuvasti sillä, miten hän aikoo ajaa hiukseni. Nyt hänen naamaltaan näkyy jo se, miten hän herkuttelee tempun toteutumisella. Olen henkilökohtaisesti tyytyväinen, mikäli minulla on kauden lopussa lyhyet hiukset. Silloin olen saavuttanut menestystä.

– Ja tuo on paljon sanottu, koska pidän paljon pitkistä hiuksistani, Giovinazzi irvaili.

Giovinazzi keräsi viime kaudella kasaan yhteensä neljä MM-pistettä. Hän oli tasapisteissä tallikaverinsa Kimi Räikkösen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja