McLaren-tähti Daniel Ricciardo teki vedon uuden pomonsa kanssa – tällä kertaa tatuoinnin sijaan jotain aivan muuta

F1-sarjan tähtikuskeihin kuuluva Daniel Ricciardo vaihtoi talvella tallia, kun hän hyppäsi Renaultilta McLarenin rattiin. Ricciardon yllä on ollut jo tovin ajan vedonlyönteihin liittyvä viitekehys. Ricciardo teki viime vuonna vedon, jonka onnistuminen tuottaa Renaultin tuolloiselle pomolle Cyril Abiteboulille tatuoinnin.

Ricciardo ja Abiteboul tekivät sopimuksen, jossa Ricciardo sai ja saa suunnitella Abiteboulille tatuoinnin, mikäli australialaiskuljettaja yltää palkintopallille Renault-autonsa kanssa.

Tämä täyttyi, kun Ricciardo oli kolmas Saksan GP:ssä Nürburgringillä. Vetoa ei ole ainakaan tuoreimpien tietojen mukaan laitettu vielä toteutukseen.

Ricciardon tallivaihdoksen jälkeen kysymykset kääntyivät siihen, tekeekö hän uuden tatuointivedon McLaren-pomon Zak Brownin kanssa?

Ei tee.

Ricciardo ja Brown paljastivat McLarenin tuoreella videolla panoksen heidän keskinäiseen vedonlyöntiinsä.

Videolla Ricciardo nostaa laatikosta esille pienoismallin Nascar-legendan, sarjan seitsenkertaisen maailmanmestarin Dale Earnhardtin ajamasta Chevrolet-autosta.

Brown omistaa yhden Earnhardtin käyttämistä Nascar-autoista.

– Jos nouset palkintopallille, annan sinun ajaa sitä, Brown lupasi Ricciardolle.

Ricciardo oli lupauksen jäljiltä yhtä hymyä, sillä Earnhardt on hänen nuoruutensa autourheiluidoli.

– Annan hänen minimissään ajaa sitä niin pitkään kuin vain hän haluaa. Tosin hänen pitää tuoda se yhtenä osana takaisin, Brown julisti Motor Sportin haastattelussa.

Ricciardo saattaa hyvinkin päästä Brownin autokokoelman yhteen helmeen käsiksi, sillä McLarenin tämän kauden auto on osoittanut potentiaalinsa niin talvitesteissä kuin kauden ensimmäisen kisaviikonlopun aikana.

Ricciardo oli Bahrainin avauskisassa seitsemäs. Hänen tallikaverinsa Lando Norris oli puolestaan neljäs.

Lue myös:

    Uusimmat