F1-pomo liikuttui Mick Schumacherin suorituksesta: "Se muistutti minua hänen isästään"

1:06
Videolla Mick Schumacherin röyhkeyttä Unkarin osakilpailussa.

Mick Schumacher nappasi viime viikonloppuna ensimmäisen voittonsa Formula kakkosissa. Formula ykkösten moottoriurheilujohtaja Ross Brawn liikuttui näkemästään ja kuvaili Autosportille nuoren Schumacherin suorituksen muistuttaneen häntä tämän isästä Michaelista.

Palkintoseremonioita olivat seuraamassa Mickin äiti, isoäiti, sisko, Ferrarin tallipomo Mattia Binotto ja Michaelin manageri Sabine Kehm, joka hoitaa nykyään Mickin asioita. 

– En ollut radalla, mutta se oli tunteikas hetki nähdä hänet nostavan kätensä ilmaan. En voi kieltää sitä, että se muistutti minua hänen isästään Michaelista. Mickin täytyi taistella voitosta ja välttää virheitä, sillä hän oli koko kisan ajan paineen alla. Voitto tulee epäonnekkaan alkukauden jälkeen ja tämä antaa hänelle entistä enemmän itseluottamusta, Brawn sanoi.

– Nuoremman Schumacherin suoritukset ovat huomioitu mediassa ympäri maailman ja se näyttää, että kuinka paljon Schumacherin nimi vielä merkitsee. Mickin pitää saada rauhassa kehittyä löytääkseen oman paikkansa nuorten ja lahjakkaiden kuskien joukossa. Tämä voitto oli tärkeä hetki. Pitkä matka on vielä edessä, mutta hän on oikealla tiellä, Brawn jatkoi.

Mick Schumacher on Formula kakkosten MM-pisteissä sijalla 11. Sarja jatkuu seuraavaksi Belgiassa Span radalla.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.