Michael Schumacheria tapaamassa käynyt ex-tallikaveri nostaa F1-legendasta esiin yhden ilahduttavan asian

Ferrarin entinen testikuski Luca Badoer on yksi niistä harvoista, jotka ovat käyneet viime vuosina tapaamassa F1-legenda Michael Schumacheria. Italialainen nostaa saksalaista ympäröineen surun keskeltä esiin ilahduttavan asian.

Schumacher loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa Ranskan alpeilla joulukuussa 2013. Schumacherin perhe on tämän jälkeen varjellut legendaa julkisuudelta, ja vain muutamat läheiset ystävät ovat saaneet käydä tapaamassa seitsenkertaista maailmanmestaria.

Heidän joukossaan on Ferrarin entinen pitkäaikainen testikuski Luca Badoer, joka ystävystyi Schumacherin kanssa F1-ympyröissä 1990-luvulla. Badoer kuvailee Schumacherin lasketteluonnettomuutta draamaksi, joka satuttaa yhä häntä, kun hän sitä miettii.

Entinen tallikaveri on kuitenkin ilahtunut, että Schumacherin kroppa on ollut kestävää tekoa.

– Kunnioituksesta "Schumia" ja hänen koko perhettään kohtaan en ole paljastanut yhtään yksittäistä sanaa hänen tilastaan. Vain minä, (Jean) Todt ja harvat muut läheiset ystävät käyvät tapaamassa häntä. Michael on aina treenannut kovaa, ja oli hyvä, että hänen kroppansa kesti, Badoer sanoi Autosprintille.

– Kun ajoimme testejä Mugellossa ja Monzassa, hän treenasi aina taukojen aikana kuntosalilla tai otti pyöränsä ja polki mäille. Michael on Michael, hän on taistelija, ja toivon, että hän toipuu pian.

Schumacher-nimi palaa F1-sarjaan tulevana vuonna, kun Mick Schumacher ajaa Haasilla. Badoer muistaa Mickin jo niiltä ajoilta, kun tämä oli pikkupoika.

– Mick on kuin oma poika minulle. Toivon, että hän vakuuttaa Haasilla. Voin vain olla onnellinen, kun näen hänen toteuttavan unelmiaan.

Lue myös:

    Uusimmat