Hamilton sai heti erityisonnittelut Schumacherin perheeltä

Lewis Hamilton nousi tänään Spassa Michael Schumacherin rinnalle F1-sarjan kaikkien aikojen paalupaikkatilaston kärkeen.

Hamilton oli omassa luokassaan Span radalla ja otti uransa 68. paalupaikan. Samaan on pystynyt vain seitsenkertainen maailmanmestari Michael Schumacher.

F1-sarjan urheilujohtaja Ross Brawn aloitti kärkikuskien haastattelut erityisviestillä.

– Tulin tuomaan sinulle erityisen viestin Corinna Schumacherilta ja Schumacherin perheeltä. He haluavat onnitella sinua Michaelin ennätyksen saavuttamisesta. Kuten Michael on aina sanonut, ennätykset on tehty rikottaviksi. He haluavat siis lähettää sinulle erityiset onnittelut, sekä Schumacherin että Hamiltonin tallipomona toiminut Brawn sanoi.


Schumacher on ollut jo vuosia kotihoidossa. Hän sai vakavia päävammoja kaaduttuaan laskettelurinteessä vuonna 2013. Hamiltonille Schumacherin ennätyksen saavuttaminen on iso juttu.

– Tuon viestin kuuleminen, täytyy kiittää siitä paljon. Rukoilen Michaelin ja hänen perheensä puolesta jatkuvasti. Minulla oli etuoikeus ajaa häntä vastaan, olen aina ihaillut häntä. On kunnia olla hänen rinnallaan. Hän on aina yksi kaikkien aikojen parhaista, Hamilton sanoi.

Michael Schumacher teki debyyttinsä ja otti ensimmäisen voittonsa Spassa.

Lue myös:

    Uusimmat