Sebastian Vettel ylistää Mick Schumacheria: "Michael saa olla ylpeä pojastaan"

Mick Schumacher ja Sebastian Vettel ajoivat viikonloppuna yhdessä Saksan tallissa Mestarien kisassa. He etenivät aina finaaliin asti, jossa tuli tappio Pohjoismaiden joukkueelle. Vettel ylisti nuorta Schumacheria viikonlopun jälkeen, kertoo Autosport.

Vettel sanoi, että oli erityisen merkityksellistä toimia nuoremman Schumacherin tallitoverina, sillä hän voitti isä-Michaelin kanssa kilpailun kuusi kertaa peräkkäin vuosina 2007-2012.

– Muistan ensimmäisen kertani Mestarien kisassa. Silloin katsoin Michaelia ylöspäin, nyt olen vanhempi ja toimin Mickin tallikaverina, Vettel sanoi. 

– Tiedämme kaikki, että se olisi erityistä, jos Michael olisi täällä todistamassa poikansa otteita. Ikävöimme häntä edelleen. Olen varma siitä, että Michael saa olla ylpeä pojastaan, Vettel jatkoi.

Mick Schumacher voitti Formula 3-sarjan viime vuonna. Hän teki juuri sopimuksen Ferrarin kanssa ja on osa tallin kuljettaja-akatemiaa.

Michael Schumacher joutui joulukuussa 2013 lasketteluonnettomuuteen, jonka jälkeen hänen voinnistaan on tullut julkisuuteen niukasti tietoa.

Lue myös:

    Uusimmat