F1-mestari julistaa: Valinta Valtteri Bottaksen ja George Russellin välillä jo tehty Mercedeksellä

Vuoden 1996 F1-mestari Damon Hill uskoo Mercedeksen tehneen jo valintansa Valtteri Bottaksen ja George Russellin välillä.

Seuraavaksi mestaritallin pitäisi ratkaista kysymys tallin toisesta kuljettajasta. Huhut Williams-kuski George Russellin tulosta Valtteri Bottaksen tilalle ovat kiertäneet jo pitkään.

F1 Nation -podcastissa F1-toimittajien Tom Clarksonin ja Natalie Pinkhamin kanssa keskustellut Hill oli varsin varma omasta veikkauksestaan. Clarkson esitti ensin oman näkemyksensä.

– Uskon, että Lewis haluaa Valtterin tallikaverikseen, koska tämän avut ovat hyvin tiedossa.

– Itävallassa Valtteri oli paikalla ottamassa kakkossijan, kun Lewis ei pystynyt siihen aerodynaamisten ongelmiensa takia, Clarkson kommentoi.

Pinkham liputti tässä kohtaa ehdottomasti Russellin puolesta. Silloin Hill avasi suunsa.

– Luulen, että se on jo päätetty, Tom, hän totesi.

– Damonin mielestä se on jo päätetty. Tässä ei ole mitään Valtteria vastaan, koska hän on mahtava, mutta siinä olisi kyllä jotain todella jännittävää nähdä George ja Lewis samassa tiimissä, Pinkham komppasi.

Clarkson pitäisi tässä tilanteessa Williamsille paluuta Bottakselle hyvänä vaihtoehtona. Tiimi ajaa edelleen Mercedeksen moottoreilla ja tekee uutta nousua.

– Jos olisit Valtteri Bottas, niin haluaisitko olla Lewisin kakkoskuljettaja – tiedän, ettei hän virallisesti sitä ole – vai haluaisitko mennä johtavaksi kuskiksi Williamsille, jolla saattaa olla hyvä auto? Clarkson kysyi.

– Todella hyvä pointti. Hän voisi rakentaa tiimin itsensä ympärille, Pinkham lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat