F1-mestari epäilee Lewis Hamiltonin vilpittömyyttä: "Sanat Leclercille eivät olleet aitoja"

Bahrainin osakilpailun voittoon ajaneen Mercedes-kuljettaja Lewis Hamiltonin lohduttavat sanat kisan jälkeen Ferrari-tallin Charles Leclercille eivät olleet aitoja, katsoo F1-sarjan maailmanmestari Jacques Villeneuve.

Kisaan paalulta startannut Leclerc menetti varmalta vaikuttaneen voiton Bahrainissa autonsa teknisiin ongelmiin. Monacolaisen oli tyydyttävä kisan kolmossijaan Mercedes-kaksikko Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen takana.

Hamilton riensi kisan jälkeen lohduttamaan karvaan tappion kokenutta Leclerciä, mutta Villeneuve katsoo psykologisen sodankäynnin metkut hyvin tuntevan brittikuskin tempun olleen laskelmoitu.

- Ihmiset unohtavat, että kuljettajat ovat hyvin tietoisia kameran läsnäolosta. He myös tietävät, että heidän sanansa kulkeutuvat maailman joka kolkkaan. En usko, että Hamiltonin sanat Leclercille olivat aitoja, Italian Sky Sportsin kommentaattorina toimiva Villeneuve totesi gpblog.comin mukaan.

- Jos kuuntelette tarkkaan Hamiltonin sanoja, niin oikeasti hän yrittää kertoa olevansa paljon parempi kuin Leclerc ja muu joukko. Sanat olivat Leclerciä kohtaan vähätteleviä, millä tavalla Hamilton halusi esittää olevansa hänen yläpuolellaan, Villeneuve lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat