F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-maailmanmestari hehkuttaa Valtteri Bottaksen mahdollisuuksia: "Asiat eivät ole sujuneet hänen toivomallaan tavalla"

0:44
Valtteri Bottakselle sattui eläinosuma Espanjan GP:n ensimmäisissä harjoituksissa.

Upeasti voitolla F1-kauden aloittanut Valtteri Bottas on valahtanut kolmanneksi MM-pisteissä. Matkaa Mercedes-tallikaveri Lewis Hamiltoniin on kertynyt 34 pistettä ja Silverstonen voitolla MM-taistossa kakkoseksi nousseeseen Max Verstappeniin neljä pistettä. Vuoden 2016 maailmanmestari Nico Rosberg uskoo kuitenkin yhä Bottaksen mestaruusmahdollisuuksiin.

– Minä en laskisi Valtteri ulos, koska tänä vuonna asiat eivät vain ole sujuneet hänen toivomallaan tavalla, Rosberg sanoi Sky Sportsille PlanetF1:n mukaan.

Bottas on kauden avauskisan voiton lisäksi ollut tällä kaudella kerran toinen, kahdesti kolmas ja jäänyt kerran ilman pisteitä. Aika-ajoissa Bottas on ajanut kahdesti paalupaikalle.

– Suoritusten ja vauhdin puolesta hän on ollut todella lähellä Lewisia. Erityisesti aika-ajoissa olemme nähneet hänet kärjessä, ja he ovat vaihdelleet paikkoja. Uskon, että hänellä on yhä todella hyvä mahdollisuus tehdä se (voittaa mestaruus) tänä vuonna, Rosberg sanoo.

– Eikä tietenkään pidä unohtaa Maxia. Hän on yksi parhaista kuljettajista, ehkä kahden parhaan joukossa tällä hetkellä. Hän tekee uskomattomia asioita autollaan ja sitä on todella jännittävää katsoa. Hänellä on aina mahdollisuutensa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja