Bottaksen pomo valaa uskoa: Valtterilla kaikki ainekset voittoon

Mercedes-tallin urheilujohtaja Toto Wolff vakuuttaa kuljettajansa Valtteri Bottaksen voitottoman kauden vielä päättyvän.

Pääkuvan videolla C Moren F1-studion analyysi Bottaksen suorituksesta Singaporessa toissa viikolla.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Venäjän GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 10.55 ja 14.55
Lauantai: Harjoitukset klo 11.55, aika-ajo klo 14.55
Sunnuntai: Venäjän GP klo 14.00, ennakkotunnelmat klo 12.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Bottas täydensi viime kaudella Mercedeksellä ansioluetteloaan kolmella osakilpailuvoitolla, mutta tämä vuosi ei ole ainakaan toistaiseksi ollut suomalaiskuskille yhtä suosiollinen.

Alkukaudesta kosolti epäonneakin kokenut Bottas on jäänyt mestaruustaistelussa auttamatta jälkeen tallitoveristaan Lewis Hamiltonista. Wolff myöntää suomalaiskuskin olevan hankalassa tilanteessa.

– Tilanne on jokaiselle kilpakuljettajalle erittäin vaikea, koska kaikki tehty työ ja unelmat on suunnattu maailmanmestaruuden voittamiseen. Kun ymmärtää jääneensä ulos tästä taistelusta, niin sitä on vaikea käsitellä, Wolff kertoi.

– Valtteri on kuitenkin todistanut, että hänellä on nopeutta, lahjakkuutta ja työmoraalia voittaa Mercedeksellä. Hän on ollut aina joukkuepelaaja, mikä on yksi hänen hienoimmista ominaisuuksistaan.

– Valtteri olisi voinut voittaa kisoja tänä vuonna, mutta onni ei ollut hänen puolellaan. Hän omaa kuitenkin kaikki ainekset siihen, mitä hän tarvitsee voittaakseen tällä tasolla. Hänen täytyy vain tehdä uutterasti töitä ja uskoa siihen, että tilanne vielä kääntyy hänen edukseen, Wolff jatkoi.

Hamilton johtaa kauden mestaruustaistelua 40 pisteen erolla Ferrarin Sebastian Vetteliin. Wolff ei kuitenkaan halua puhua turvallisesta johdosta.

– On toki parempi olla johtoasemassa, mutta pisteitä on vielä paljon jaossa. Tallissa ei vallitse naiivia optimisia omasta tilanteestamme, Wolff vakuutti.

Lue myös:

    Uusimmat