F1-kuskit muistelevat traagisesti kuollutta Ken Blockia, 55 – Lewis Hamiltonilta tunteikas kirjoitus

Muun muassa entiset ja nykyiset F1-kuskit ovat muistaneet edesmennyttä extreme-autourheilijaa Ken Blockia. Näyttävistä tempauksistaan tuttu Block, 55, menehtyi maanantaina moottorikelkkaonnettomuudessa.

Utahissa sijaitsevan Wasatchin piirikunnan sheriffitoimiston mukaan Block jäi jyrkässä rinteessä kaatuneen kelkkansa alle. Hänet todettiin kuolleeksi onnettomuuspaikalla.

Block ajoi muun muassa rallin MM-sarjassa 25 osakilpailua vuosien 2007 ja 2018 välisenä aikana. Hänen Gymkhana-driftausvideonsa ovat niittäneet valtavaa suosiota YouTubessa. Hänen Instagram-tilillään on 7,5 miljoonaa seuraajaa.

Muun muassa F1-talli Alpinen kuljettaja Esteban Ocon muisteli Blockia Twitter-tilillään.

– Menetimme legendan tänään. Kiitos Ken siitä, miten jaoit autourheiluun liittyvää intohimoa meille kaikille, Ocon kirjoitti.

– Hän oli todellinen visionääri omalla tyylillään ja mairealla hymyllään. Autourheilu menetti yhden suuristaan, mutta ennen kaikkea hienon miehen. Rakkautta ja halauksia Blockin perheelle, F1-mestari Jenson Button viestitti.

Mercedeksen F1-tähti Lewis Hamilton jakoi Blockista tunteikkaan kirjoituksen Instragam-tarinoidensa puolella.

– Muistan ensimmäisen kerran, kun teimme yhdessä töitä. Hän oli niin positiivinen tapaus. Ja kuinka taitava hän olikaan ratin takana. Meillä oli todella hauskaa, kun laskettelimme muutama vuosi sitten Kanadassa. Tunsin, että meillä oli syvä kunnioitus toisiamme kohtaan. Jäämme kaipaamaan häntä ja ajatukseni ovat hänen perheensä keskuudessa. Hän lähti liian aikaisin. Lepää rauhassa, Ken, Hamilton kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja