F1-legendat kiteyttivät Michael Schumacherin suuruuden yhdellä sanalla

Tänään 50 vuotta täyttänyttä seitsenkertaista F1-maailmanmestaria Michael Schumacheria on muistettu laajalti sosiaalisessa mediassa. 

Onnitteluihin ja muisteloihin yhtyivät lukemattomien F1- ja Schumacher-fanien ohella muun muassa F1-legendat ja formula 1 -tallit.

Schumacherin tytär Gina jakoi kuvan isästään saatesanoilla "paljon onnea parhaalle isälle".

Schumacherin suurimpien menestysvuosien talli Ferrari viestitti, että "olemme kaikki tukenasi, Michael".

Mercedes kuvaili, että "50 vuotta sitten syntyi tähti, joka muutti formula ykköset ikuisiksi ajoiksi, rikkoi ennätyksiä, uudelleenmääritteli erinomaisuuden ja auttoi luomaan perustukset tulevaisuuden menestykselle".

McLaren muisti Schumacheria kuvalla, jossa saksalaiskuskin takavuosien kova kilpakumppani Mika Häkkinen suihkuttaa palkintopallilla samppanjaa "Schumin" niskaan.


Viisinkertainen F1-maailmanmestari Lewis Hamilton julkaisi tyylikkään muistoviestin.

– Toivon sinulle hyvää syntymäpäivää, Michael. 50 vuotta elämää ja perintö, joka kestää ikuisesti. Mikä kunnia voida sanoa, että olen kisannut sinun kanssasi. Olet aina ollut todellinen inspiraatio minulle ja koko maailmalle. Jatka taistelua, mestari, Hamilton kirjoitti.

F1-sarja jakoi niin ikään omat onnittelunsa ja julkaisi myös videon, jossa F1-legendat kiteyttävät Schumacherin suuruuden kukin yhdellä sanalla.

– Lahjakkuus, lausui kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso.

– Täydellisyys, sanaili puolestaan F1-legenda Jean Alesi.

–  Poikkeuksellinen, linjasi maailmanmestari Damon Hill.

Lue myös:

    Uusimmat