F1-kuskin kirje tiimiväelle vuoti julkisuuteen – viikonlopun jättimoka kummitteli yhä mielessä

F1-kauden ensimmäiset MM-pisteensä turva-auton aikana tapahtuneeseen ulosajoon töpeksinyt George Russell on pyytänyt kirjeessään anteeksi Williamsin henkilökunnalta.

Russell oli Imolan F1-kisassa kymmenennellä sijalla reilut kymmenen kierrosta ennen loppua. Red Bullin Max Verstappenin renkaan räjähtäminen toi kuitenkin turva-auton radalle, mikä sotki Russellin rytmin pahasti.

Brittikuski kävi varikolla hakemassa uudet renkaat ja sähläsi autonsa kanssa heti radalle palattuaan. Auto lähti lapasesta ja Russell päätyi rajusti seinään Alfa Romeon Kimi Räikkösen edeltä.

Rajusti itseään soimannut 22-vuotias kuski sai sosiaalisessa mediassa paljon tukea muun muassa Lewis Hamiltonilta ja Romain Grosjeanilta, mutta tapahtunut vaivasi Russellin mieltä edelleen. RaceFans-sivusto sai haltuunsa kirjeen, jossa Russell oli osoittanut anteeksipyyntönsä Williamsin henkilökunnalle kaksi päivää kisan jälkeen.

– Siihen oli yksi ja ainoa syy, miksi olimme lähellä saada pisteitä tänä viikonloppuna. Se johtui siitä, että jokainen teistä on antanut 100 prosenttia ja vienyt autoa äärirajoille viikosta toiseen, Russell kannusti tiimiä.

– Toivoisin enemmän kuin mitään, että olisin pystynyt pitämään auton irti seinästä ja tuomaan kotiin pisteen tai kaksi, hän jatkoi.

Russell kuitenkin myöntää, ettei varmistelemalla saavuteta kisoissa mitään. Toinen pisteetön kausi alkaa jo vaivata, mutta hänellä on edelleen vahva usko tulevaan.

– Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että kun (pisteitä) alkaa tulla, se ei lopu, vaan pääsemme hyvään putkeen. Tulevaisuus näyttää tiimille valoisalta.

Lue myös:

    Uusimmat