F1-sensaatiovoittaja paljasti: Red Bull teki hänelle kylmän tempun kuljettajamarkkinoilla – "En ole edes yllättynyt"

AlphaTauri kertoi aiemmin tällä viikolla, että ranskalaiskuljettaja Pierre Gasly jatkaa tallin riveissä myös ensi kaudella. Perjantaina Gasly antoi varsin kärkkäitä kommentteja sopimuskuvioihin liittyen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Emilia-Romagnan GP Imolan radalla suorana 31.10.-1.11.
La: harjoitukset klo 10.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Emilia-Romagnan GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Gaslyn mukaan hänelle ei kerrottu minkäänlaista syytä sille, miksi häntä ei nostettu takaisin Red Bullille. Gasly siirrettiin kesken viime kauden Red Bullilta Toro Rossolle.

Tällä kaudella hän on esiintynyt varsin väkevästi AlphaTaurilla eli entisen Toro Rosson riveissä. Gasly jopa voitti Italian Monzan kisan.

Perjantaina Gaslyltä kysyttiin, että kertoiko Red Bull hänelle mitään syytä sille, miksi häntä ei haluttu nostaa takaisin tehdastalliin.

– Ei. Mutta he tekivät selväksi sen, että jatkaisin AlphaTaurilla, Gasly sanoi.

– En ole pettynyt, enkä edes yllättynyt. "Seb" (Sebastian Vettel) voitti kisan Toro Rossolla ja hänet nostettiin Red Bullille. Ehkä olen vähän siitä yllättynyt, ettei minua edes harkittu, Gasly teki kulissipaljastuksen.

– Olen näyttänyt taitoni ja olen 24-vuotias. Haluan taistella voitoista ja mestaruuksista kärkitalleissa. Mutta nyt minun pitää vain tehdä parhaani ja antaa kaikkeni AlphaTaurille.

Erinäköisten huhujen mukaan Gasly olisi suututtanut Red Bullin johdon niin, ettei hänellä ole "mitään asiaa" tehdastallin puolelle. Red Bullin johto ei ole kuitenkaan vahvistanut väitteiden paikkaansa pitävyyttä.

Lue myös:

    Uusimmat