F1-floppi on päätynyt potku-uhan alle – vastauksia saattaa tipahtaa aivan lähiaikoina

Näillä eväillä kohti Silverstonen F1-kisaa – Hamiltonia solvattiin rasistisesti 6:19
Video: Näillä eväillä kohti Silverstonen F1-kisaa – Lewis Hamiltonia solvattiin rasistisesti

F1-kuski Nicholas Latifin formulauran jatko on vaakalaudalla. Tällä kaudella hyvin vaisusti esiintynyt Latifi uhkaa menettää paikkansa Williamsilla. Latifin mukaan potkuhuhut ovat ”osa peliä”. Kanadalaisen tulevaisuuden kuviot saattavat ratketa aivan lähiaikoina.

Latifi on Mick Schumacherin lisäksi ainut F1-aktiivikuski, joka ei ole päässyt pisteille tällä kaudella. Kaiken lisäksi Latifin paras aika-ajosijoitus on vaatimaton 18:s ruutu.

Samaan aikaan Latifin uusi tallikaveri Alexander Albon on ollut jo kolmesti pisteillä. Albon on saanut vahvan niskaotteen Latifista, joka jäi jo aiempina vuosina pahasti George Russellin jalkoihin Williamsilla.

Latifin heikot otteet ovat vieneet hänet potkuhuhujen keskelle. Kanadalaiselta kysyttiin asiasta Britannian GP -viikonlopun alla.

– Huhut ja kritiikki ovat osa peliä. Jos uskoisi kaikkea, mitä kirjoitetaan, kauteni olisi jo päättynyt Montrealiin, Latifi totesi.

Latifin mukaan hänen tulevaisuutensa saattaa ratketa jo aivan lähiaikoina.

– Keskustelemme Silverstonessa Jost Capiton (Williamsin tallipäällikkö) kanssa, Latifi valotti.

Latifi myöntää, että vaihtoehtoskenaarioita on kaksi.

– Jos katsoo tämän kauden suorituksia, niin en välttämättä jatka enää ensi kaudella F1:ssä. Mutta samaan aikaan on hyvinkin mahdollista, että ajan Williamsilla myös ensi kaudella, Latifi pyöritteli.

Latifin kohdalla huomioitava taustafakta on se, että hänen isänsä Michael Latifi on Williamsin iso tukija. Mikäli Williams päättäisi antaa kanadalaiskuskille potkut, voisi se menettää merkittävän tukipaketin.

Lue myös:

    Uusimmat