F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-fanin hilpeä oivallus teki lähtemättömän vaikutuksen Valtteri Bottakseen – ”Yksi elämäni kohokohdista”

5:17
Videolla C Moren F1-studio analysoi Valtteri Bottaksen tilannetta.

Mercedeksen F1-kuski Valtteri Bottas on kerrannut tallin sosiaalisessa mediassa julkaisemalla videolla vuoden 2020 kohokohtia avaamalla kuva-albumiaan.

Suomalainen aloitti tarinoimalla, kuinka hänen australialainen tyttöystävänsä Tiffany Cromwell oli suunnitellut hänelle uuden kypärän kauden avauskilpailuun Australian GP:hen. Bottas muistutti, että tuo kisa jäi lopulta ajamatta koronapandemian vuoksi.

Bottas kertoi samalla, että hänen Rauno-isällään oli vielä poikaansa huonompi tuuri Australiaan matkustamisen suhteen.

– Minä olin siellä sentään viikon, mutta isäni lensi Melbourneen yhdeksi yöksi ja palasi sitten takaisin Suomeen. Hän oli siis hieman minua epäonnekkaampi.

Bottas jatkoi kertomalla, että hänen harjoitteluunsa sisältyi tänä vuonna paljon pyöräilyä. Sen myötä hän pääsi ympäri Eurooppaa ja näki paljon komeita maisemia. Bottas paljasti treenanneensa vuonna 2020 enemmän kuin koskaan aiemmin urallaan.

Nastolalaiselta kuultiin sen lisäksi hänen muusta harjoittelustaan ja ralliharrastuksestaan. Kun itse F1-kausi alkoi, pääsi Bottas ajamaan kovasti videolla ylistämäänsä Mercedeksen W11-autoa. Sesonki alkoi hienolla voitolla Itävallassa.

Spielbergin radalla mies sai myös komean kunnianosoituksen innokkaalta fanilta, joka kävi lisäämässä Google Mapsiin ”Bottaksen ruohonleikkauspalvelun” tämän käytyä harjoituksissa vauhdilla nurmikon puolella.

– Se oli yksi elämäni suurista kohokohdista toistaiseksi, fiilisteli Bottas.

Videolla tallikaveri Lewis Hamiltonin kausi sai myös vuolaat kehut Bottakselta.

– Lewis voitti minut jälleen. Hän teki loistavaa työtä koko vuoden. Hän oli todella tasainen ja huippunopea koko kauden. Hän ansaitsi mestaruuden tänä vuonna, sillä hän oli parempi. Tavoitteeni on tietenkin olla parempi tulevaisuudessa.

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja