Ex-tennistähti Anna Kournikova ja Enrique Iglesias salasivat vauvauutiset viimeiseen asti – nyt ylpeä isä julkaisi suloisen tanssivideon pienen tyttärensä kanssa

Laulajatähti Enrique Iglesias esitteli vihdoin kahden kuukauden ikäisen kuopuksensa jakamalla suloisen tanssivideon Instagramissa.

Entinen tennistähti Anna Kournikova ja laulaja Enrique Iglesias ilmoittivat helmikuussa Instagram-tileillään iloia uutisia: perheeseen oli syntynyt tammikuun lopussa pieni tyttövauva.

Pariskunta ei kertonut vauvauutisista sanallakaan ennen kuin pienokainen oli syntynyt, vaan raskaus tuli ilmi vasta aivan loppuvaiheessa, kun Kournikova tallentui paparazzikuviin muhkean raskausvatsansa kanssa.

Nyt Iglesias kuitenkin julkaisi Instagram-tilillään suloisen videon reilut kaksi kuukautta vanhan Mary-tyttärensä kanssa hittikappale We are Youngin tahtiin.

Iglesiaksen Escape-kappaleen musiikkivideon kuvauksissa ensimmäistä kertaa tutustunut pariskunta on pitänyt yhtä jo vuodesta 2001. Vuonna 2016 he paljastivat olevansa naimisissa.

Kournikovalla, 38, ja Iglesiaksella, 43, on myös 2-vuotiaat kaksoset Lucy ja Nicholas. Pari piti visusti salassa myös kaksosten raskausajan.

Uusi tulokas tunnetaan People-lehden mukaan lempinimellä Masha. Iglesias paljasti maaliskuussa antamassaan haastattelussa, että sisarukset ovat ottaneet pikkuisen hyvin vastaan.

– He ovat innoissaan. Ikäeroa on kaksi vuotta, joten olin vähän huolissani siitä, kuinka he tulevat reagoimaan. Lisäksi meillä on kaksi koiraa, joten kotona on aika kaoottista, tähti kertoili.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja