Ex-Salkkarit-tähti Mia Ehrnroothilla huvittava kohtaaminen Mika Häkkisen kanssa: "Siinä tilanteessa ei voinut tehdä muuta kuin ottaa pöksyt pois"

1:37
Mia Ehrnroothin tyylivinkit!

Näyttelijä Mia Ehrnrooth kertoo erikoisesta kohtaamisesta Mika Häkkisen kanssa ollessaan 18-vuotiaana markkinoimassa juomaa urheilutapahtumassa.

Näyttelijä, malli ja sukkayrittäjä Mia Ehrnroothtekee jälleen uuden aluevaltauksen tähden aloittaessaan Tuplashotti-podcast sarjan yhdessä ex-mallin ja asuntoyrittäjä Maria Friströmin kanssa.

Naisten ystävyys alkoi erikoisesta tilanteesta, jolloin he olivat markkinoimassa energiajuomaa Lahdessa järjestetyissä venekilpailuissa. Tilaisuuteen odotettiin saapuvan isoja nimiä paikalle.

– Teimme promootiota energiajuomalle. Meillä oli vaatteet, joiden piti olla punaiset shortsit ja toppi. Kävikin ilmi, että kyseessä eivät olleet shortsit vaan punaiset pikkuhousut, Ehrnrooth muistelee.

"Tavoitteena oli päästä isojen starojen kanssa kuviin"

18-vuotiaana erikoiselle työkeikalle päätynyt Ehrnrooth otti ystävänsä kanssa erikoisen tilanteen haltuun muiden tyttöjen ollessa poissa.

– Tavoitteena oli päästä isojen starojen kanssa kuviin ja saada sitä kautta näkyvyyttä lehdistölle. Kun herra Mika Häkkinen saapui, kaikki meidän tyttömme olivat kadonneet ja siinä tilanteessa ei voinut tehdä muuta kuin ottaa pöksyt pois ja iskeä kuvaan. Silloin tiesin, että on hyvä olla sellainen työkaveri, joka tukee sinua. Ehrnrooth kertoo naisten ystävyyden alusta.

Uudessa podcast-sarjassa yhdistyy ura ja äitiys

Nyt vuosia myöhemmin omilla aloillaan menestyneet naiset ovat perustaneet podcast-sarjan, jossa he kertovat, miten yhdistää perhe ja ura?

– Tullaan juttelemaan käytännönläheisistä asioista, miten yhdistää uraa ja perhettä. Kerromme omakohtaisia kokemuksia, Ehrnrooth kertoo.

Ehrnroothilla on 1-vuotias poika ja Friströmillä 3- ja 2 -vuotiaat lapset. Näyttelijän ja mallintöiden lisäksi Mia ryhtyi yrittäjäksi ja lanseerasi oman sukkamalliston.

Maria puolestaan remontoi ja vuokraa koteja oman yrityksenä kautta. Molemmat ryhtyivät yrittäjiksi lasten ollessa vasta vauvoja.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja