Lapsi, avioliitto ja oma yritys! Ex-Salkkarit-tähti Mia Ehrnroothin vaihderikas vuosi: "Suurin pelko oli, että jään neljän seinän sisälle"

1:37
Mia Ehrnroothin tyylivinkit!

Näyttelijä ja malli Mia Ehrnroothin elämässä on tapahtunut suuria käänteitä. Viimeisen vuoden aikana kaunottaresta on tullut äiti, vaimo ja sukkayrittäjä.

Ex-Salkkarit-näyttelijä ja malli Mia Ehrnroothillaon ollut kiireinen vuosi. Näyttelijän ja yrittäjä Joel Roosin esikoispoika Filip syntyi kymmenen kuukautta sitten.

Raskausaikana tapahtunut kosinta huipentui yllätyshäihin Kotkan maistraatissa.

– Oltiin suunniteltu vähän erilainen etappi ja tehtiinkin ex tempore päätös, että mennäänkin maistraatissa naimisiin. Missään muualla ei ollut enää tilaa, joten mentiin Kotkassa naimisiin. Mert (Otsamo) oli tehnyt minulle puvun ja Joelilla oli myös kaikki valmiina. Oltiin aikamoinen näky, kun siellä asteltiin keskellä päivää, Ehrnrooth kuvailee parin häitä.

"Tuntuu mukavalta olla vaimo"

Pari lähtee vuoden alussa pidemmälle häämatkalle. Elämä vaimona on sujunut hyvin.

– Tuntuu mukavalta olla vaimo. Se on kuitenkin sellainen sitoutuminen parisuhteeseen. Olen saanut jo kaksi kertaa aamukahvit sänkyyn.

Lapsen myötä Ehrnroothin elämä muuttui eikä mallikaunotar enää stressaa asioista samalla tavalla kuin ennen. Perheen mahdollinen  kasvu on myös ajatuksissa.

– Minulle perhe on todella tärkeä. Voi olla, että jossain vaiheessa tulee lisää lapsia. Se on myös sellainen asia, mikä ei ole omissa käsissä. Katsotaan mitä elämä tuo.

Salkkarit-tähdestä luksussukkayrittäjäksi

Lapsen ja avioliiton lisäksi vuoteen on mahtunut myös oman kansainvälisille muotimarkkinoille tähtäävän Aim by Mia -luksussukkayrityksen perustaminen, jonka tähti kehitti äitiysloman aikana.

– Minun suurin pelko oli se, että kun tulen äidiksi jään neljän seinän sisälle. Siinä kävikin päinvastoin. Luovuus vasta alkoi siitä ja oma priorisointikyky ja ajanhallinta kehittyi hirveästi. Yritys syntyi äitiysvapaan aikana.

Ehrnrooth ei kuitenkaan aio jättää näyttelijän ja malintöitä sukkayrityksen varjoon, vaan aikoo tulevaisuudessa myös keskittyä niihin. Nainen uskookin monipuolisen tekemisen olevan rikkautta vaikuttajamarkkinoilla.

Tähti kiteyttää vinkkinsä monipuolisesta urasta haaveileville.

– Ole valmis tekemään paljon töitä. Uskalla pyytää apua ja tehdä päätöksiä. Hyväksy myös se, kun teet uutta, tulet jatkuvasti kehittymään. Ota vastaan neuvoja viisaammilta. Kun lyöt päätä seinään, mene nukkumaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja