Ex-Salkkarit-tähti maskeerattiin seksisymboliksi nousseen Euroviisut voittaneen bändin laulajaksi – some meni sekaisin: "Kuumaa"

3:20
Måneskin-rumpalin veli on meksikolaisravintoloita Helsingissä pyörittävä Manu – näin hän reagoi pikkuveljensä Euroviisuvoittoon

Måneskin-yhtyeen Damiano Davis on noussut hetkessä seksisymboliksi. 

Vuoden 2021 Euroviisu-voiton vei Italia Måneskin-yhtyeellään.

Bändin laulaja Damiano Davis nousi oitis keskiöön itsevarmalla esiintymisellään ja somekansa tituleerasi hänet seksisymboliksi. 

Entinen Salatut elämät -näyttelijä, nykyisin radiojuontajana tunnettu Janne Saarinen sai inspiraation tyyliinsä laulajasta. 

Hän julkaisi Instagram-tilillään mustavalkoisen kuvan, jossa katsoo kohtalokkaasti silmät rajattuina peiliin. Saarisen hiukset on kammattu taakse ja yllään hänellä on vain musta nahkatakki.

–  Liekö maskeeraajan rakkaus syy ja seuraus tälle hahmolle, Saarinen kirjoittaa kuvan yhteyteen merkiten bändin ja sen laulajan kuvaansa.

Kuvapäivitys on kerännyt hersyvän vastaanoton.

– Kuumaa, somessa hehkutetaan.

– Katoin ensin, että Italian Euroviisu-edustaja, seuraaja hämmästelee.

– WAU, mikä look, kommenteissa kirjoitetaan.

Saarinen näytteli Salatuissa elämissä Anton Heleniusta 2015–2017. 

Hän on näytellyt myös Marco Bjurströmin ohjaamassa Grease-musikaalissa keväällä 2016 sekä Helsingin Kaupunginteatterissa Prinsessa Ruusunen – Paluu tulevaisuuteen -musikaalissa loppuvuodesta 2017. Vuonna 2018 hän tähditti Blondi tuli taloon -näytelmää yhdessä Irina Vartian kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja