Ex-Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen läpäisi opintojensa viimeiset kokeet ja valmistui joogaopettajaksi: "Tosi onnellinen olo"

5:18
Kerttu Rissanen joutui olemaan pitkään erossa puolisostaan Sami Uotilasta Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -ohjelman kuvauksissa.

Näyttelijä Kerttu Rissanen kertoo Instagramissa valmistuneensa joogaopettajaksi.

Aikaisemmin Salatut elämät -suosikkisarjaa tähdittänyt näyttelijä ja ryhmäliikunnanohjaaja Kerttu Rissanen valmistui joogaopettajaksi. Näyttelijä iloitsee saavutuksestaan Instagramiin postaamansa joogakuvan yhteydessä.

– Yksi tän vuoden parhaista asioista oli valmistuminen yoga-opeksi! Juuri suoritin Zoomissa viimeisen osuuden ja nyt olen virallisesti läpäissyt kokeet. Tähän opiskeltiin ja tehtiin paljon töitä, joten on kyllä tosi onnellinen olo, Rissanen iloitsee postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän jatkaa tekstiään toteamalla, että tästä joogamatka vasta alkaa.

– Joogasta olen kiitollinen ja se on tuonut mun elämään paljon lisää syvyyttä ja näkökulmaa niin fyysisen harjoituksen kannalta kuin myös psyykkisesti, näyttelijä kertoo.

Rissasen postauksen alle on kerääntynyt valtavasti onnitteluja.

– Ylpeä sinusta, Rissasen näyttelijärakas Sami Uotila kirjoittaa sydämien kera.

– Hyvä Kepe, onnea, radiojuontaja Karoliina Tuominen kommentoi.

Rissanen näytteli Salatuissa elämissä Sanni Pohjosta vuosina 2014–2020. Hän kilpaili Nelosen Selviytyjät Suomi-ohjelmassa vuonna 2020 kuvatulla kaudella. Hän putosi ohjelmasta seitsemäntenä kilpailijana.

Rissanen on mukana Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -uutuusohjelman tammikuussa alkavalla kaudella.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe 21.1. klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja