Ex-Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen julkaisi kuvan sairaalavuoteelta: "On ollut pitkä tie"

2:09
Maanataina 25.1. vietetään ensimmäistä kansallista Salatut elämät -päivää.

Salkkareista tutut Kerttu Rissanen kertoo somessa päässeensä rautainfuusioon. 

Salatut elämät -sarjasta tutuksi tullut Kerttu Rissanen, 24, kertoo Instagram-tilillään päässeensä rautainfuusioon. Rissanen jakoi seuraajilleen kokemuksia rautaan liittyvistä asioista. Hän toivoo ferritiini-tasonsa lähtevän nousuun.

Rissanen ohjaa työkseen liikuntatunteja, joten hän on kertonut, että haluaa jo työnsä vuoksi asiaan helpotusta. 

– Infuusiota odotin kauan, tän jälkeen ehkä sit imeytyykin rautavalmisteet paremmin ja helpompi ylläpitää hyvät hemoglobiinit ja ferritiinit. Toivottavasti myös väsymys ja muut oireet raudanpuutoksesta helpottaa! Taistelu raudan kanssa on ollut pitkä tie; about kaikenlaiset valmisteet kokeiltu eikä lopussa mikään enää imeytynyt. Varsinkin kun tekee fyysistä työtä, on tärkeää että on varastorautaa tarpeeksi kehossa! Piti laittaa tiputuksessa kerralla 1000 ml mut painoni takia pitikin sit laittaa kahessa osassa eli parin viikon päästä uudestaan.

– Kuulemma tosi yksilöllistä miten tuohon reagoi. Mulla on tiputuksen jälkeen nyt ainakin ihan ok olo, vähän uupunut mut muuten ihan jees! Tarkkailen miten tässä kehittyy ja jumpilta oon varmuuden vuoksi saikulla. Muuten oli helppo toimenpide, 20 minuuttia tiputettiin rautaa ja 30 minuuttia piti jäädä tarkkailuun. Nyt lepään!

Rissasen Salkkarit-hahmo Sanni poistui sarjasta dramaattisten juonenkäänteiden myötä keväällä. 

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja