Ex-Liverpool-tähdet lataavat Neymarille ja kumppaneille: "Oksennan tuon pirun pellen päälle, hyi!"

PSG kaatoi keskiviikko-illan Mestarien liigan ottelussa Liverpoolin maalein 2-1. Kotijoukkue PSG:n tähtipelaajien käyttäytyminen johtoasemassa keräsi kovaa kritiikkiä monilta. Entiset Liverpool-tähdet Jamie Carragher ja Glenn Hysen eivät sanojaan säästelleet kommenteissaan.

Kuvan videolla Liverpoolin 1-2 kavennusmaali.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa ja suoratoistopalvelussa

C More näyttää suorana lähetyksenä jokaisen Mestarien liigan ottelun

C Moren sivulle pääset tästä

Liverpoolia vuodesta 1996 vuoteen 2013 edustanut Carragher antoi ottelun jälkeen palautteensa PSG:n pelaajille norjalaisen Viasportin lähetyksessä.

– Se oli todella turhauttavaa. Neymar on yksi maailman parhaimmista pelaajista, mutta se oli tuskaa katsoa häntä tänään. Hänet tullaan muistamaan pikemmin näyttelemisestä, kuin siitä, kuinka fantastinen hän on. Minulla ei ole yhtään sympatiaa PSG:n pelaajille, Carragher latasi.

– Jopa heidän kapteeninsa, Thiago Silva, pyöriskeli kentän pinnassa kulmalipun luona. PSG on fantastinen joukkue fantastisilla pelaajilla, heidän ei pitäisi vajota näin alhaisiin metodeihin, Carragher jatkoi.

Carragher pelasi Liverpoolissa 737 ottelua, kun otetaan kaikki kilpailut huomioon.

– Ihmiset ympäri maailman katsovat ottelua. Heidän tulisi hävetä, en ymmärrä, miten he voivat puhua vaimoilleen ja perheilleen ottelun jälkeen. Sen jälkeen, miten he pyörivät nurmikolla. Tuollaista näkee vain esikouluissa lapsien tekemänä, Carragher sanoi.

Liverpoolin edellisenä mestaruuskautena 1989-90 joukkueessa pelannut ruotsalainen Hysen käytti vieläkin voimakkaampaa tekstiä kritisoidessaan Neymaria

– Oksennan tuon pirun pellen päälle, hyi! Hän kuolee kymmenen kertaa pelin aikana, Hysen twiittasi.

Mestarien liigan päätöskierros pelataan 11-12. joulukuuta. Liverpool kohtaa päätöspelissään Napolin, ja se on pakkovoiton edessä.

Lue myös:

    Uusimmat