Paineen alla oleva Jürgen Klopp hermostui ja ryöpytti tulkkia lehdistötilaisuudessa: "Sinun todella pitäisi kuunnella"

Liverpool on tiistaina Mestarien liigassa tiukassa paikassa Salzburgin vieraana, sillä joukkue tarvitsee jatkopaikkaan vielä pisteen. Tämä sai päävalmentaja Jürgen Kloppin kireälle tuulelle ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Klopp tunnetaan otteluissa tulisista reaktioistaan, mutta nyt saksalainen oli kireänä jo päivää aiemmin median edessä. Klopp puuttui lehdistötilaisuudessa tulkin käännökseen Jordan Hendersonin vastauksesta.

Tulkki oli kääntänyt Kloppin näkemyksen mukaan väärin Liverpool-kapteenille suunnatun kysymyksen, auttaisiko viime kauden Mestarien liigan voitto joukkuetta tässä tilanteessa.

– On paskamaista, kun tulkin vieressä istuu valmentaja, joka puhuu saksaa. Hän (Henderson) ei puhunut otteluun lähtemisestä rennosti. Olemme tietoisia illan ottelun haasteesta. Henderson puhui tavalliseen tapaan, sinun todella pitäisi kuunnella. Muuten, voin tulkata itsekin. Se ei ole liian vaikeaa, Klopp tylytti Goal.comin mukaan.

– Voin kertoa teille, olen jo ottelun tunnetilassa, Klopp sanoi vaihdettuaan kielen englanniksi.

Liverpoolilta ovat sivussa Fabinho, Joel Matip, Adam Lallana sekä Nathaniel Clyne. Dejan Lovrenin pelikunto on arvoitus.

Lue myös:

    Uusimmat