Ex-jalkapalloilija Aki Riihilahti uskoo lajitaustansa hyötyihin TTK:n pyörteissä: "Olen valmis treenaamaan loputtoman paljon"

5:21
Katso videolta, ketkä kaikki ovat mukana Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa tällä kaudella.

Aki Riihilahti haastaa rytmitajunsa ja jalkatyönsä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Tanssii Tähtien Kanssa -parketille tänä syksynä nouseva, aikansa menestyneimpiin suomalaisiin jalkapalloilijoihin lukeutuva Aki Riihilahtirakastaa voittamista. Rakastava isä ei anna lastensa voittaa edes Afrikan tähdessä, ja pienenä isoveli pakotettiin pelaamaan mitä tahansa peliä niin pitkään, että Riihilahti voitti.

– Teen mitä tahansa voittaakseni, niin myös TTK:ssa. Mutta aina reilulla pelillä, hän toteaa tarkoittaen sataprosenttisesti joka sanaa.

HJK:n toimitusjohtaja ja kansainvälisen tason jalkapallovaikuttaja tietääkin, miten unelmia saavutetaan. Tärkeintä on keskittyminen olennaiseen. Sama pätee myös tanssissa, vaikka laji on miehelle täysin uusi. Entinen ammattilaisurheilija osaakin nimetä vahvuutensa saman tien.

– Olen nopea oppimaan, minulla on hyvä rytmitaju ja ennen kaikkea olen valmis treenaamaan loputtoman paljon, hän toteaa.

Tärkeää on, että homma ei saa mennä liian vakavaksi. Riihilahti toteaakin, että tosikkoa miehestä ei saa millään. Suurimmaksi kannustimekseen Aki ilmoittaa omat lapsensa – he kun rakastavat katsoa ohjelmaa.

Tanssiopettaja Katri Mäkinenon erittäin tyytyväinen tähtioppilaaseensa, vaikka pari ei ole tanssinut vielä askeltakaan.

– Tuntuu, että kaksi samanlaista tyyppiä on nyt kohdannut toisensa. Kumpikin haluaa voittaa, treenata täysiä ja nauraa mahdollisimman paljon. Ja kaikista eniten kumpikin haluaa, että Aki oppii tanssimaan, Mäkinen summaa.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen.


MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja