TTK-kisaan osallistuva Kristo Salminen kertoo, mikä tanssissa viehättää: "Näyttelijänä se on minusta hirvittävän kiehtova ajatus"

3:01
Kristo Salminen hyppää syvään päähän TTK-parketilla: "Ei minkäänlaista tanssitaustaa"

Näyttelijä Kristo Salminen nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa tänä syksynä.

Teatterista, lukuisista elokuvista ja tv-sarjoista tunnettu, rakastettu näyttelijä Kristo Salminenpukee TTK:ssa tanssikengät jalkaansa ja ottaa selvää, onko hänestä parkettien partaveitseksi. 

Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan tänä syksynä 11 muun tähden kanssa osallistuva Salminen on rakastanut aina liikkumista ja uuden oppimista. Nuoruuden lajikavalkadiin kuuluvat esimerkiksi nyrkkeily ja 5-ottelu, mutta taistelukoreografiksikin kouluttautunut näyttelijä ei ole koskaan tanssinut. Tästä huolimatta tanssi on kiinnostanut Salmista aina. Häntä viehättää tunteen tai hetken ilmaiseminen muodossa, joka perustuu pelkkiin eleisiin ja liikkeisiin.

– Kuten Jorma Uotinen on sanonut: se, mitä ei voi sanoa, täytyy tanssia. Näyttelijänä se on minusta hirvittävän kiehtova ajatus, Salminen miettii. 

Ihmisenä Kristo kuvailee itseään ’tupla tai kuitti’ -tyyppiseksi hahmoksi – eli joko tehdään täysillä tai sitten ei tehdä mitään. Tanssin oppimisen suhteen vaihtoehtoja ei tosin vaikuta olevan: täysillä mennään, vaikka päin seinää. Salmisen tanssiopettaja Saana Akiolaon Kriston mentaliteetista mielissään.

– Kristo on huumorintajuinen ja hurmaava tyyppi. Ja mikä motivaatio! Se lupaa hyvää, Akiola myhäilee.

Katso videolta Tanssii Tähtien Kanssa -julkistustilaisuus: 

5:21

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja