Mainos

Ex-huippupainijalle syyte ryöstöstä - katkoivat myös sormia

Maajoukkuetasollakin painineelle miehelle ja tämän rikoskumppanille luettiin syytteet törkeästä ryöstöstä. He muun muassa leikkasivat teräaseella ryöstön uhrilta sormia poikki.

Entiselle maajoukkuetason painijalle ja tämän toverille luettiin Oulun käräjäoikeudessa keskiviikkona syytteet törkeästä ryöstöstä. Syyttäjä vaatii miehille yli neljän vuoden vankeusrangaistusta.

Syyttäjän mukaan ex-painija teki yhdessä toverinsa kanssa oululaismiehelle ruumiillista väkivaltaa tämän asunnossa syksyllä. Miehet muun muassa löivät uhriaan teräaseella reiteen ja leikkasivat tämän oikeasta kädestä kaksi sormea poikki. He anastivat asunnosta lääkkeitä, viisi kappaletta teräaseita sekä pakottivat uhrin kertomaan pankkikorttinsa tunnusluvut.

Syyttäjä pitää ryöstöä törkeänä ja katsoo, että se tehtiin erityisen julmalla ja raa'alla tavalla. Uhrille aiheutettiin teräasetta käyttäen tahallisesti vaikea ruumiinvamma, sillä hänen kaksi sormeaan jäävät keskinivelen tasolta typistyneiksi.

Ex-painijalle luettiin syyte myös varkaudesta. Hän oli ennen uhrinsa törkeää ryöstöä anastanut tältä Mannerheiminpuistossa nahkatakin, matkapuhelimen ja lompakon, jossa oli muun muassa kaksi pankkikorttia.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.