Ex-formulakuljettaja uskoo Ricciardon vaihtaneen tallia liian aikaisin: "Renault valmis huippukuskille vasta vuoden päästä"

Daniel Ricciardon siirto Renault'lle tapahtui vuoden liian aikaisin, katsoo entinen F1-kuljettaja Karun Chandhok.

Ricciardon loikka Red Bullilta Renault'lle oli viime formulakauden suuria yllätysvetoja. Chandhok ei kuitenkaan usko ranskalaistallin kykenevän vielä ensi kaudella vastaamaan Ricciardon odotuksiin.

- Ricciardon tasoisen A-listan kuljettajan saaminen tuli heille hieman yllätyksenä. Se tapahtui luultavasti vuoden liian aikaisin, ennen kuin he ovat todella valmiit kärkikuljettajaa varten, Chandhok kertoi.

Renault sijoittui viime kaudella valmistajien sarjan neljänneksi, mutta tätä sijoitusta Chandhok ei pidä tiukasti taistelevassa keskiryhmässä ranskalaistallille mitenkään itsestäänselvyytenä ensi kaudella.

- Force India (nykyinen Racing point) sai sijoittajia ja uutta rahaa. Haas ajoi puolestaan mahtavan kauden ja haluaa rakentaa yhteistyössä Ferrarin kanssa lisää menestystä.

- McLarenilla ja Williamsilla on edessään parempi kausi, kuten myös aiempaa läheisempää yhteistyötä Red Bullin kanssa tekevällä Toro Rossolla. Sitten on myös Sauber Kimi Räikkösen kanssa, Chandhok listasi.

Lue myös:

    Uusimmat