Eva Wahlströmin treenivideon hepuli lupaa hyvää: "Ei enää auta jännitellä"

Eva Wahlström hyvällä itseluottamuksella Madison Square Gardenille:"Aika helpottuneet fiilikset" 4:36
Videolla Eva Wahlströmin haastattelu Tulosruudussa ennen New Yorkin -matkalle lähtöä.

Eva Wahlströmin valmistautuminen ammattinyrkkeilyn New Yorkin superotteluun Katie Tayloria vastaan on sujunut siinä määrin mallikkaasti, että harjoituksissa voi alkaa jo päästelemään pahimpia jännityksiä pihalle.

Wahlström nousee myöhään lauantaina Suomen aikaa kehään legendaarisessa Madison Square Gardenissa, kun nopealla aikataululla järjestetty MM-ottelu koittaa.

Kyseessä on yli kolme vuotta WBC-liiton mestaruustitteliä hallussa pitäneen Wahlströmin ensimmäinen ammattilaisottelu Suomen ulkopuolella.

Katie Taylor on IBF:n ja WBA:n tittelien haltija painoluokkaa ylempää. Hän oli niskan päällä kaksikon välisissä amatöörikohtaamisissa, mutta Wahlströmiä ei ottelu vaikuta jännittävän.

Wahlström julkaisi keskiviikkona Instagramissa videon harjoituksissaan, jossa rutiinitreeni muuttuu järjettömäksi naurukohtaukseksi.

– Jos mietitte mikä meininki muutama päivä ennen the Ottelua, niin tällanenhan se on. Kaikki voitava on tehty, niin ei enää auta jännitellä. Hyvällä mielellä kohti Madison Square Gardenia, Wahlström kirjoittaa.




Lue myös:

    Uusimmat