Eva Longoria yllätti: Tällaista pikkumustaa ei olla ennen nähty

Näyttelijä Eva Longoria näyttää säteilevän kauniilta asussa kuin asussa, eikä hän pelkää valita ylleen erikoisiakaan asukokonaisuuksia. Tämän todistaa myös näyttelijättären yllä viikonloppuna nähty erikoinen pikkumusta.

Ruskeasilmäinen kaunotar, näyttelijä Eva Longoria, 37, valitsi Las Vegasissa viikonloppuna ylleen pikkumustan, jollaista ei olla ennen nähty. Futuristinen asu istui upeasti pikkuruisen näyttelijättären ylle.

SHe by Morton'sin avajaisia emännöinyt Longoria oli pukeutunut sähäkkään pikkumustaan, jossa tavanomaisesta poiketen huomiota herättivät erikoiset leikkaukset. Pinnan paljastamisen sijaan tyylikäs tähti luottaa erikoisiin asuihin, jotka istuvat tähden ylle kuin valettu.

Longorian asun katseenvangitsijoina toimivat erikoiset leikkaukset: sekä pikkumustan linja että veistokselliset hihat olivat futuristisuudessaan vertaansa vailla. Longorian asukokonaisuus osoitti, kuinka näyttävät yksityiskohdat toimivat mustinakin parhaillaan persoonallista sävyä asukokonaisuuksiin.

Alle 160-senttinen Longoria on tyylinsä puolesta esikuva siinä, kuinka itsevarma nainen voi olla seksikäs myös paljastamatta pintaa. Näyttelijättären pikkumustakin olisi sähäkkyydestä huolimatta sopinut tyylikkyytensä puolesta myös arvokkaampaan tilaisuuteen – toisin kuin pikkumustat yleensä.

Lue myös:

AVA/Heli Kuitunen

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja