Euroviisujen katse kääntyi hetkeksi yllättäen Suomen kommentaattorin käteen – tämä ovela ele huvittaa maailmalla

3:49
Blind Channel kilpailee tänä iltana viisuvoitosta – näin bändi kertoi tunnelmistaan: "Olisihan se hirvittävää voittaa, mutta sitten ei auttaisi kuin bailata torilla henkensä edestä"

Mikko Silvennoinen sai maailman huomion hetkeksi osakseen Euroviisuissa kehotuksellaan.

Toimittaja Mikko Silvennoinen toimii tänäkin vuonna tuttuun tapaansa Suomen euroviisukommentaattorina Ylen lähetyksessä. Silvennoinen on paikan päällä Alankomaiden Rotterdamissa seuraamassa Euroviisujen finaalia, jotka käydään Ahoy-areenalla. 

Esitysten välissä viisuissa käännettiin hetkeksi katse kansainväliseen joukkoon kommentaattoreita, jotka työskentelevät niin ikään Ahoy-areenalla omissa kopeissaan. Viisujen juontajana toimiva alankomaalainen laulaja Edsilia Rombley vieraili areenan ylälehtereillä tapaamassa työtään tekeviä kommentaattoreita. 

Ensin Rombley suuntasi jututtamaan Tanskan kommentaattoreita, jonka jälkeen hän kertoi menevänsä katsomaan, millainen meininki venäläisillä on. Matkallaan hän ohitti Suomen kopin, jonka ovenraosta pilkahti yllättäen kommentaattori Silvennoisen käsi, johon oli kirjoitettu mustalla tussilla sana "join" sekä punaiseksi piirretty keskisormi. Kyseisellä eleellä Silvennoinen kehotti Euroviisujen katsojia liittymään Suomen joukkoihin ja kannustamaan Blind Channelia, joka kehottaa kappaleessan kaikkia heiluttamaan keskisormiaan. 

Silvennoisen ele huomattiin maailmalla ja somekansa on kommentoinut tilannetta huvittuneena. Myös Euroviisujen virallinen tili jakoi videopätkän tilanteesta. 

Jos julkaisu ei näy voit katsoa sen tästä.

– Suomalaiset todella ovat valmiita ottamaan vastaan ihmisiä joukkoihinsa! tilin päivityksessä kommentoitiin. 

Myös Silvennoinen ehti kommentoimaan tapausta omalla Twitter-tilillään. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olen käsimiehenne, Silvennoinen vitsaili. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja