Kreikan efektit Euroviisuissa saivat somekansan hämmentymään: "En usko, että kukaan odotti tätä"

Blind Channel kilpailee tänä iltana viisuvoitosta – näin bändi kertoi tunnelmistaan:"Olisihan se hirvittävää voittaa, mutta sitten ei auttaisi kuin bailata torilla henkensä edestä" 3:49
Blind Channel kilpailee tänä iltana viisuvoitosta – näin bändi kertoi tunnelmistaan: "Olisihan se hirvittävää voittaa, mutta sitten ei auttaisi kuin bailata torilla henkensä edestä"

Kreikan esityksen erikoistehosteet ovat hämmentäneet sosiaalisessa mediassa.

Vuoden 2021 Euroviisut käydään tänä vuonna Alankomaiden Rotterdamissa. Viisufinaalijärjestetään kaupungin Ahoy-areenalla lauantaina 22. toukokuuta. 

Euroviisuesitykset ovat jo puhuttaneet runsaasti sosiaalisessa mediassa, mutta erityisesti yksi maa edustuksellaan aiheutti hämmennystä somekansan keskuudessa. 

Kreikan edustaja Stefania esitti kappaleensa Last Dance, jonka aikana nähtiin massasta poikkeavia erikoistehosteita. Lavalla nähdyt tanssijat nimittäin saatiin näyttämään läpinäkyviltä, ja heidän yllään oli ainoastaan joko housut, tai puvuntakki sekä hattu. Lopputuloksena oli siis, että lavalla nähtiin tavallaan ilmassa leijuvia ja itsestään liikkuvia vaatteita. 

Twitterissä ratkaisua on ruodittu runsaasti. Useat kommentoijat ovat olleet hämmentyneitä ratkaisusta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– En usko, että kukaan odotti tätä, eräs kommentoija toteaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Minä ja Tinder-mätsini joka aikoo ghostata minut, BBC Three -ohjelman Twitter-tilillä kommentoitiin gif-animaation kera, jossa nähtiin Stefanian lisäksi yksi läpinäkyvistä tanssijoista. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Lauloiko se kreikkalainen nainen? Huomioni oli muualla, kolmas pohti.

Suomen edustaja Blind Channel esiintyy Euroviisujen finaalissa kappaleellaan Dark Side. Suomi esiintyy numerolla 16. 

Lue myös:

    Uusimmat