Mainos

Eurorahat tutuksi verkossa

Valtiovarainministeriön ja Euroopan unionin euron käyttöönottoa koskeva tiedotuskampanja alkoi tänään useissa kotimaisissa tiedotusvälineissä. Kampanjan tunnuksena on "Euro - uusi raha 2002".

Toukokuun puolivälistä juhannukseen asti näkyy MTV3:ssa neljä erilaista TV-tietoiskua, kampanjan Internet-sivut "www.euro.fi" aukenivat puolestaan tänään. Sivuja täydennetään vielä toukokuun ajan sekä päivitetään senkin jälkeen.

Kampanjan tavoitteena on, että jokainen suomalainen saa helposti perustiedot euron käyttöönotosta ja sen vaikutuksista. Kotitalouksien kannalta oleellista on, että vuosina 1999-2001 euro toimii vain tilirahana ja uudet eurosetelit ja -kolikot tulevat käyttöön vasta vuonna 2002.

Suomen Pankki avasi europuhelimen

Suomen Pankki avasi tänään erityisen euroneuvontapuhelimen. Tämän europuhelimen kautta keskuspankki palvelee kansalaisia, jotka haluavat perustietoa euroalueen yhteisestä rahasta ja sen käyttöönotosta. Europuhelimen numero on (09)1832626, ja se päivystää maanantaista perjantaihin klo 09.00-16.30. Euroa koskevia kysymyksiä voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen: info@bof.fi.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.