Tuusulan henkirikos tapahtui tehtaan pihalla – uhri ja paossa oleva epäilty olivat työkavereita

Tuusulassa viime perjantaina tapahtunut henkirikos tehtiin paikallisen teknologia-alan yrityksen tehtaan pihamaalla. Teosta epäiltynä etsitään edelleen Petri Piristä, josta poliisi on julkaissut kuvan.

Keskiviikkoaamuna tapahtuneesta muistutti enää tehtaan parkkipaikalle jätetty kynttilä, johon oli kirjoitettu tussilla "aina muistoissamme".

MTV Uutisten tietojen mukaan henkirikoksen uhriksi joutunut mies ja teosta epäilty mies tunsivat toisensa työn kautta. Uhri kävi töissä tehtaalla, jonka pihalla henkirikos tapahtui. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä ei suostu kommentoimaan tietoja.

– Meillä ei ole uutta tiedotettavaa, hän summaa.

Poliisi etsii nimen ja kuvan kanssa

Poliisi ei ole edelleenkään tavoittanut murhasta epäiltyä 38-vuotiasta Petri Piristä. Poliisi on antanut miehen nimen ja kuvan julkisuuteen, jotta tämä tavoitettaisiin. Mies on ollut kateissa viime perjantaista alkaen.

Tyynelän mukaan poliisilla ei ole toistaiseksi käsitystä siitä, missä epäilty voisi mahdollisesti olla.

– Tässä on aktiivisia toimenpiteitä käynnissä miehen löytämiseksi.

Tyynelä pitää mahdollisena myös sitä, ettei miestä löydetä hengissä.

– Tässä vaiheessa on oikeastaan kaikki vaihtoehdot auki.

Tietoja epäillyn liikkeistä ja olinpaikasta on pyydetty yleiseen hätänumeroon 112, ja poliisi on muistuttanut, ettei miestä tulisi lähestyä itse. Poliisi ei ole luonnehtinut miestä varsinaisesti vaaralliseksi, mutta todennut, että miestä epäillään murhasta.

Poliisin mukaan Pirisellä ei ole taustallaan näin vakavia rikoksia kuin mistä häntä nyt epäillään.

– Hän vaikuttaa olevan yksinäinen ihminen, jolla ei ole paljon sosiaalisia suhteita, tutkinnanjohtaja luonnehti MTV Uutisille aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat