Mainos

Etkö halua, että WhatsAppin käyttöäsi stalkataan? Tee nämä asetukset

Suositussa viestisovelluksessa WhatsAppissa on ominaisuuksia, joilla omaa viestittelyä voi salata.

WhatsApp näyttää oletuksena käyttäjille viestien perässä olevalla symbolilla, mikäli viestin vastaanottaja on lukenut viestisi. Symboli on tällöin kaksi sinistä kuittausmerkkiä. Mikäli symboli on harmaa, on viesti silloin toimitettu, muttei luettu.

Viestin tilan voi myös tarkistaa painamalla pitkään haluamaasi viestiä ja valitsemalla yläreunaan ilmestyvästä valikosta i-symbolin. Täältä näet, milloin viesti on toimitettu sekä milloin se on luettu.

1. Viivyttele viesteihin vastaamista

Tiesitkö, että WhatsAppissa voi piilottaa lukukuittaukset kokonaan? Avaa Asetukset, mene kohtaan Tili ja valitse sitten Tietosuoja. Täältä voit kytkeä pois lukukuittaukset. Näin keskustelukumppanisi ei näe, oletko lukenut hänen viestejään. Tosin et pysty tämän toiminnon jälkeen näkemään myöskään keskustelukumppanisi lukukuittauksia.

Toinen keino on viestin saatuasi asettaa puhelin lentotilaan ja avata viestit vasta sitten. Poistu WhatsAppista ennen kuin kytket lentotilan pois päältä.

2. Piilota tieto siitä, milloin olet viimeksi ollut paikalla

WhatsApp kertoo oletuksena, milloin olet viimeksi tarkistanut viestisi. Tämänkin toiminnon saa halutessaan kytkettyä pois päältä. Valitse Asetukset, Tili ja Tietosuoja. Viimeksi paikalla -asetuksen alta voit valita, kuka saa nähdä, koska olet viimeksi avannut WhatsAppin.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.