Ethän sinä ajaudu näihin parisuhteen sudenkuoppiin? Lue lista!

Poikaystävän kanssa ajan viettäminen on usein ihanaa, mutta on kuitenkin useita asioita, mitä seurustelevan parin ei pidä unohtaa.

Seurustelusuhteen alussa halutaan yleensä viettää kaikki mahdollinen aika oman kullan kainalossa. Seurustelevan pariskunnan ei kannata unohtaa useita asioita parisuhteen edetessä.

Parisuhteessa halutaan usein hieman muovautua kumppanilleen sopivammaksi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että hän ihastui sinuun juuri sellaisena kuin olet. Lue siis, mitä kaikkea ei saa parisuhteen aikana unohtaa!

Vapaus

Haluat viettää paljon aikaa poikaystäväsi kanssa, mutta myös erillään vietetty aika parantaa parisuhdetta. Voit siis edelleen jatkaa niiden asioiden tekemistä, mitkä tekivät sinut onnelliseksi ennen parisuhteen satamaan ajautumista. Voit käydä heti aamulla salilla tai käydä ostoksilla ystäviesi kanssa, vaikka poikaystäväsi ei näistä asioista pitäisikään.

Seikkailunhalu

Parisuhteen aikana on mukavaa käydä yhdessä esimerkiksi piristävällä kylpylälomalla, mutta käy lomalla ja tee yllättäviä asioita myös ystäviesi kanssa tai jopa aivan yksin. Ei ole väärin haluta viettää aikaa kumppani kanssa, joten onko se nyt niin väärin ajoittain haluta viettää aikaa myös erossa hänestä?

Intohimo

Jokaisella on jokin ammatti tai muu asia, josta haaveili nuorena. Kaikki toiveet eivät välttämättä vielä ole käyneet toteen, mutta kukaan ei voi estää sinua edelleen saavuttamassa kyseistä haavetta. Anna siis tilaa omille ja myös poikaystäväsi haaveiden toteutumiselle.

Tyttöjen illat

Ota aikaa parisuhteen aikana myös ystävillesi. Poikaystävän kanssa on hauska viettää aikaa, mutta mitään ei voi verrata tyttökavereiden kanssa vietettyyn iltaan. Ystävien kanssa voi aivan rauhassa puhua uudesta asusta tai entisistä ihastuksista ja vaikkapa komeista näyttelijöistä.

Oma aika

Ajoittain on tärkeää päästä viettämään aikaa ihan itsekseen. Nappaa kaapista kaikki herkut ja katso jokin elokuva, mikä saa sinut aina itkemään tai nauramaan. Ei ole väärin vaatia välillä myös omaa aikaa aivan itsekseen.

Seksikkyys

Pitkän parisuhteen aikana saattaa unohtaa, miten ihanalta tuntui pukea illanviettoon ihonmyötäinen seksikäs asu ja huomata, kuinka kaikki katseet kääntyivät suuntaasi. Mikä estää sinua edelleen pukeutumasta viettelevästi? Muista, että katsoa saa, muttei koskea ja saat itsevarmuutesi takaisin.

Miespuoliset ystävät

Usein parisuhteessa olevat eivät piti siitä ajatuksesta, että kumppani viettää aikaa eri sukupuolta edustavan henkilön kanssa. Parisuhde ei voi toimia, jos toiseen osapuoleen ei luota. Olet viettänyt ennenkin aikaa näiden miespuolisten ystäviesi kanssa ilman tarvetta suudella heitä, joten miksi asioiden pitäisi muuttua, jos olet parisuhteessa?

Ihokarvojen ajelu

Pitkässä parisuhteessa viihtyvät naiset saattavat iloita talvella siitä, että ihokarvoja ei tarvitse ajella niin usein, koska ei niitä näe kukaan muu kuin poikaystävä. Unohda tämä ajattelutapa ja ajele karvasi jatkossakin yhtä usein kuin sinkkunakin.

Perhe

Älä unohda perhettäsi parisuhteen aikana. He ovat olleet kanssasi vuodesta ja ongelmasta toiseen. Pidä heihin edelleen yhteyttä ja näe heitä, vaikka poikaystäväsi ei tästä ajatuksesta välttämättä pidäkään.

(MTV LIFESTYLE)

Lähde: Elite Daily

Lue myös:

    Uusimmat