Millaiset asiat voivat pilata tunnelman seksin aikana?

Oikean tunnelman saavuttaminen ja ylläpitäminen on seksin aikana äärimmäisen tärkeää, mutta millaiset asiat voivat pilata tunnelman seksin aikana?

Itseluottamuksen puute

Sanotaan, että itseään täytyy rakastaa, jotta joku muukin voi rakastua. Tämä sanonta pätee myös intiimeihin hetkiin kumppanin kanssa. Kaikkien heikkouksien paljastaminen kesken intiimin hetken voi latistaa tunnelman täysin.

Liika puhuminen

Kommunikointi on avainasemassa seksin aikana, mutta keskustelunaiheet kannattaa valita oikean tunnelman säilyttämisen vuoksi hyvin tarkkaan. Jotkut saattavat kokea, että tunnelma murenee, jos seksin aikana käydään keskustelua.

Kiire

Vaikka seksin harrastamiselle ei olisi rajattomasti aikaa, on oikean tunnelman saavuttamiseksi tärkeää, että kiire ei olisi ensimmäisenä mielessä.

Itsekkyys

Kun on kyse intiimistä kanssakäymisestä, on äärimmäisen tärkeää, että molemmat kumppaneista kokevat saavansa osaksi huomiota ja ymmärrystä. Seksiä harrastaessa on oikean tunnelman saavuttamisen ja säilyttämisen nimessä tärkeää, että kumpikin osapuolista kokee tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi.

Innostuksen puute

Kun kyse on intiimistä tilanteesta, on tärkeää, että kumppani tuntuu olevan erityisen innoissaan tilanteesta. Jos toinen tuntuu olevan ajatuksissaan tai muuten vain poissaoleva, laantuu kumppanin into helposti. Aidon innon tunnistaa ja toisen kanssa on helpompi heittäytyä tilanteeseen, jos kokee, että kumppani on tilanteessa täysillä mukana.

Huono hygienia

Hyvä hygienia on äärimmäisen tärkeä osa oikean tunnelman loihtimista vällyjen välissä. Pahanhajuinen hengitys tai intiimialueiden unohtunut pesukerta voi pilata tunnelman täysin ja saada kumppanin kaikkoamaan. Huolellinen peseytyminen ennen intiimejä tilanteita viestii kumppanille myös kunnioituksesta

Lue myös:

Osittainen lähde: Blackdoctor

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat