Haluatko päästä toisille treffeille? Vältä näitä virheitä!

Tuoreen tutkimuksen mukaan ensitreffeillä on tehtävä hyvä vaikutus jo ensimmäisen vartin sisällä, jos mielii toisille treffeille. Tutkimuksesta selvisi viisi tekijää, jotka heikensivät mahdollisuutta päästä uudestaan treffeille saman henkilön kanssa.

2 000 henkilöä osallistui AXA:n tutkimukseen, jossa ihmiset jakoivat kokemuksiaan ensitreffeistään. Tuoreen tutkimuksen mukaan hyvän ensivaikutelman tekemiseen on aikaa vain 12 minuuttia, muutoin seuraavat treffit jäävät luultavasti unholaan.

Hymy ja tuoksu ovat tärkeitä

Laajan tutkimuksen mukaan hyvien treffien aikana treffikumppani hymyili paljon, loi katsekontaktin, tuoksui hyvälle, puhui miellyttävällä äänensävyllä ja oli pukeutunut fiksusti. Tärkeintä onkin huolehtia henkilökohtaisesta hygieniasta ja olla iloinen.

Toista mahdollisuutta ei mielellään annettu henkilöille, joiden henki haisi pahalle ja niille, joiden tuoksussa olisi muutenkin ollut parantamisen varaa. Tutkimukseen osallistuneet eivät myöskään pitäneet siitä, jos treffikumppani kiroili, ei hymyillyt tai saapui treffeille huonoissa vaatteissa.

Pidä Facebook-profiili siistinä

Tutkimuksesta selvisi myös, että treffikumppanista tehdään oletuksia jo ennen ensitreffejä, sillä noin kuusi prosenttia tutkimukseen osallistuneista kävivät kattomassa deittinsä profiilin sosiaalisessa mediassa. Ei kannatakaan julkaista esimerkiksi Facebookissa itsestään sellaisia kuvia tai päivityksiä, mitä ei halua tulevan mahdollisen kumppaninsa näkevän.

Naiset ja miehet ehostivat itseään enemmän kuin normaalisti ensitreffeille mentäessä. Naiset kävivät parturissa, hankkivat uuden hajuveden tai kävivät manikyyrissä ennen treffejään. Miehet taas usein kasvattivat miehekkään parrantyngän tehdäkseen naiseen paremman vaikutelman.(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat