Etelä-Suomen avi tiukentaa koronarajoituksia – kiistakapulana olleet kuntosalit voivat edelleen olla auki alle 10 hengelle

2:47
Katso myös video: Ennätyksellisen iso koronaluku ei yllättänyt Krista Kiurua – viesti avin suuntaan: "Aika hiljaiseksi vetää"

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (avi) valmistelee tiukennuksia koronarajoituksiin. Päätöksiä tehdään kokoontumisrajoituksista, tilojen terveysturvallisen käytön varmistamisesta ja tilojen sulkemisesta, avi kertoi tiedotteessa keskiviikkona.

Tällä haavaa muun muassa yleisiä saunoja ja kuntosaleja koskeva päätös tilojen sulkemisesta on voimassa pääkaupunkiseudulla sekä Järvenpään, Kauniaisten, Keravan, Kirkkonummen, Sipoon ja Tuusulan alueella. Sisätiloja on avin mukaan kuitenkin mahdollista käyttää, jos niissä on samanaikaisesti enintään kymmenen asiakasta tai osallistujaa.

Seuraavaksi samanlainen päätös koskisi koko Hus-aluetta ja se olisi voimassa 8.–14. maaliskuuta.

Myös kokoontumisrajoituksia ollaan tiukentamassa niin, että koko Etelä-Suomeen tulee voimaan enintään kuuden henkilön rajoitus. Tällä haavaa suurimmassa osassa Etelä-Suomen aluetta on voimassa avin määräys, jonka mukaan yleisötilaisuuksissa ja yleisissä kokouksissa saa olla enintään kymmenen ihmistä

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella raja on kuusi ihmistä.

Etelä-Suomen avin on tarkoitus tiedottaa päätöksistään torstaina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja