Mainos

Et vihaa maanantaita – vihaat työtäsi! Tästä tiedät, että on aika vaihtaa työpaikkaa

Työpaikkaa vaihtaneet ihmiset kertovat,  mistä tiesivät, että on aika vaihtaa työtä.

Tuntuuko sinusta, että töissä on kivaa, mutta kaikissa muissa työpaikissa ja muilla aloilla tehdään hauskempia asioita? Voi olla aika vaihtaa työpaikkaa.

Business Insider haastatteli työpaikkaa vaihtaneita ihmisiä selvittääkseen, mistä he tiesivät, että on aika vaihtaa työtä. Tunnistatko näm merkit omasta arjestasi? 

1:32

Tästä tiedät, että on aika vaihtaa työpaikkaa

Kun työ on ihanan helppoa, se kertoo siitä, ettet opi enää mitään uutta. Silloin on aika tehdä tärkeitä päätöksiä: riittääkö helppous, vai haluatko sittenkin jotakin muuta?

Reagoit fyysisesti ajatukseen siitä, että tekisit samaa työtä elämäsi loppuun asti. NASA voi kuulostaa unelmien työpaikalta, mutta NASAlla työskennellyt Amber Sutton paljasti lehdelle, että ajatus saman työn tekemisestä eläkeikään asti sai hänen vatsansa kiertämään. Sutton otti lopputilin – ja perusti koirien päiväkodin!

Työkaverit ovat kivoja, työpaikan kulttuuri on salliva, osaat hommasi – ja sinulla on kuolettavan tylsää. Jos olet kasvanut ulos asemastasi, on aika panna tunteet sivuun ja miettiä, mitä muita mahdollisuuksia sinulle voisi olla tarjolla.


Elämä on niin kovin, kovin lyhyt. Kira Karbocusilla oli kaikkea: häntä tukeva pomo, osaavia kollegoja, vakiaikka ja upeat työnantajan tarjoamat edut. Silti hän irtisanoutui, koska työssä ei voinut kasvaa ja kehittyä – ja lopulta se oli etuja tärkeämpää.

Vaikka esimiehesi olisi miten mukava, yrittäjänä saat olla oma pomosi.  Yrittäjä saa itse päättää aikataulunsa ja tehdä töitä ympäristössä, jossa ei ole häiriötekijöitä.

Jos työ syö ihmissuhteesi, on aika jatkaa matkaa.Stacy Bennett oli monien silmissä menestynyt työssään. Ura kuitenkin vaati häneltä paljon: hän oli aina töissä, jotta voisi olla menestynyt, mittasi menestystään rahassa ja pilasi samalla yksityiselämänsä.

Et vihaa maanantaita – vihaat työtäsi. Jake Saperin sunnuntait olivat aiemmin tylsiä ja apeita. Hän tunsi, että on jo oppinut kaiken, mitä opittavissa on – oli aika vaihtaa työpaikkaa.

0:44

Lähde: Time.com

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.