Vaa'an vuosihoroskooppi 2022

Vaa'an vuosihoroskooppi 2022: Vaakojen rakkauselämä on tänä vuonna kaikkea muuta kuin vakaata. Ystävyyssuhteet ovat sinulle tärkeitä, mutta tänä vuonna niiden ylläpito jää aika pitkälti somen puolelle, sillä monenlaista kiirettä riittää...

Rakkaus

Vaakojen rakkauselämä on tänä vuonna kaikkea muuta kuin vakaata.

Vuosi voi mennä sinulta vain odottaessasi, että jotakin tapahtuu. Odotat että joku tulee ja vie sinulta jalat alta ja täyttää elämäsi intohimolla ja rakkaudella. Älä mene siihen ansaan. Muuten voit joutua odottamaan yksin koko elämäsi.

Sinun täytyy olla itse aktiivinen. Joudut silti ehkä huomaamaan tapaavasi enimmäkseen ihmisiä, jotka haluavat olla vapaita ja riippumattomia. Sellaista ihmistä ei voi pakottaa sitoutumaan, mutta hetkinen, sellainenhan sinä itsekin olet. Et sinäkään ole vielä valmis parisuhteeseen, vaikka sellaista kuvittelet. Oikeasti haluat vain tavata kiinnostavia ihmisiä ja pitää hauskaa.

Vakiintuneita vaakojakin saattaa houkuttaa ajatus olla vapaa ja pitää hauskaa, mutta kumppanisi ei arvattavastikaan ole yhtä ihastunut ajatukseen. Pidä hauskaa mieluummin yhdessä kumppanisi kanssa, niin samalla suhteenne saa piristysruiskeen.

Perhe

Mitään suurempia muutoksia ei ole luvassa vaakojen perhe-elämässä, ja siitä olet pelkästään iloinen, sillä arvostat pysyvyyttä ja varmuutta. Tänä vuonna iloitset myös siitä, että voit pitkästä aikaa koota yhteen koko suuren perheen kummin kaimoineen.

Ystävyys

Ystävyyssuhteet ovat sinulle tärkeitä, mutta tänä vuonna niiden ylläpito jää aika pitkälti somen puolelle, sillä monenlaista kiirettä riittää niin sinulla kuin ystävilläsikin. Hyvä ystävyys kestää kuitenkin myös ajoittaiset tauot ja jatkuu taas siitä mihin jäi, kun aikaa on enemmän.

Katso myös: Työkaverit ovat parhaita! Tunnistatko "työbestiksesi" tästä listasta? Juttu jatkuu videon jälkeen.

Työkaverit ovat parhaita! Tunnistatko"työbestiksesi"tästä listasta? 0:44

Työ ja ura

Sinulla on tänä vuonna paljon uusia mahdollisuuksia työelämässä. Haasteet eivät todellakaan pelota sinua.

Jos sinulla on työpaikanvaihto mielessä, tutki tarkkaan eri vaihtoehdot, äläkä irtisanoudu nykyisestä työstäsi, ennen kuin uusi paikka on aivan varma. Sinua voi myös houkuttaa ajatus ryhtyä yrittäjäksi. Tai ehkä sinä lähdetkin opiskelemaan lisää. Mahdollisuuksia on monia, ja vaikeinta onkin päättää minkä niistä valitset.

Opiskelu

Opiskelu tuntuu sinusta vuonna 2022 erityisen haastavalta, mutta onneksi sinä et haasteita pelkää. Menestys ei todellakaan tule tänä vuonna helposti, mutta sitä ylpeämpi voit olla itsestäsi, kun saavutat kaikesta huolimatta loistavia tuloksia.

Raha

Rahatilanteesi on tänä vuonna varsin tasapainoinen niin kuin vaa’alle sopiikin. Ole kuitenkin tarkkana, sillä mikään ei pysy ennallaan, jos et oikeasti suhteuta menojasi tuloihin. Älä tuhlaile turhuuksiin, äläkä kokeile onneasi tekemällä harkitsemattomia sijoituksia, sillä silloin taloudellinen tasapaino voi olla nopeasti mennyttä.

Terveys ja hyvinvointi

Sinä rakastat ruokaa, ja etenkin kaikkea herkullista ja epäterveellistä. Yritä löytää syömistä, joka on samalla sekä herkullista että terveellistä. Sellaisiakin ruokia on, kun näet vaivaa niiden löytämiseksi ja valmistamiseksi, etkä vain yritä päästä kaikkein helpoimmalla. Muista myös liikkua, niin voit antaa itsellesi luvan hieman herkutellakin.

Katso myös: Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä? 0:48

Lue myös:

    Uusimmat