Esteban Ocon aiheutti Mercedeksen ja Renault’n välille jo yhden riidan – ”Täytyy pelata kovaa ja antaa nopeasti anteeksi”

Renault’n vetäytyminen Esteban Oconille sorvatusta sopimuksesta vuosi sitten aiheutti Mercedes-pomolle Toto Wolffille harmaita hiuksia, muttei vaikuttanut tämän arvostukseen ranskalaistallia kohtaan.

Ocon teki ennen F1-tauon päättymistä kahden vuoden sopimuksen Renault’n kanssa ja lähtee näin ollen Mercedeksen kuskiohjelmasta kauden päätteeksi. Sopimus oli kuitenkin valmis jo vuosi sitten, mutta silloin Renault päättikin yllättäen tarttua Red Bullilta lähdössä olleeseen Daniel Ricciardoon.

Wolff joutui pitämään kultakimpalettaan vuoden sivussa ajotehtävistä, mutta tämä on hänen mukaansa nyt unohdettu.

– Ei, luottamus ei koskaan mennyt, Wolff vakuuttaa Motorsport.comille.

– Mercedeksen ja Renault’n välillä on niin paljon keskusteltavaa siitä, mihin laji on menossa. Ja jos siitä tai Estebanin tilanteesta jotain sanoja lipsahti, niin se on osa peliä.

Renault-pomo Cyril Abiteboulin rikkoma lupaus on nyt Wolffin mukaan unohdettu.

– Oli vaiheita, joiden aikana olimme aika vihaisia toisillemme, mutta siitä täytyy vain päästä yli. Se ei ole muuttanut mitään kunnioituksessani Cyrilia kohtaan ja kunnioitusta, joka minulla on Renault’a kohtaan brändinä.

– Täytyy pelata kovaa ja antaa nopeasti anteeksi, hän lisää.

Lue myös:

    Uusimmat