Esko Eerikäinen onnitteli Martina Aitolehteä kauniin sanakääntein – somessa ihastellaan: "Moni voisi ottaa teistä mallia"

Esko Eerikäinen muistelee viidakossa avioeroaan Martina Aitolehdestä:"Yksi, joka piti minua hengissä…" 1:44
Esko Eerikäinen muisteli Olen julkkis... Päästäkää minut pois! -ohjelmassa avioeroaan Martina Aitolehdestä: "Yksi, joka piti minua hengissä…"

Esko Eerikäinen postasi Martina Aitolehdelle kauniin onnittelutekstin.

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti täyttää 16. heinäkuuta 40 vuotta.

Aitolehden ex-puoliso, radiojuontaja Esko Eerikäinen postasi Instagram-tililleen kolmen kuvan kuvasarjan, jonka yhteydessä hän onnittelee ex-vaimoaan kauniin sanakääntein.

Kuvasarjan ensimmäinen kuva on napattu vuoden 2022 Emma-gaalan punaisella matolla.

– Me ollaan tunnettu parikymmentä vuotta, ollaan nähty paljon yhdessä ja erikseen, luultavasti me ollaan loppuelämä tekemisissä, sä olet tehnyt kaksi ihanaa tyttöä jotka valaisee kaikkien tiet, paljon onnea 40v johdosta, Eerikäinen kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Eerikäinen kirjoittaa tekstissään, että Aitolehdestä on tullut hieno esikuva tätä seuraaville ja tämän alaisuudessa treenaaville.

– Mutta etenkin kahdelle pienelle tytölle, joille sinä näytät, että mikä vain on mahdollista, kun tekee duunia kovasti. SInä teet ja olet aina tehnyt asiat sun tavallasi ja välillä rytisee, mutta se on aina osoittautunut rohkeaksi ja oikeaksi tavaksi! radiojuontaja jatkaa.

– Kunnioitan sinua äitinä, ihmisenä ja ystävänä. Paljon onnea Martina, Eerikäinen toivottaa tekstinsä lopussa.

Eerikäisen tunteikas päivitys teki vaikutuksen tämän someseuraajiin. Moni ihastelee postauksen kommenttikentässä, kuinka kauniisti mies kirjoittaa ex-puolisostaan.

– Moni voisi ottaa teistä mallia, yksi seuraaja kirjoittaa sydämin.

– Te kaksi. Parhain esikuva hyvästä perheestä. Yhdessä tai erikseen, toinen säestää.

– Voi Esko, kumpa useampi ihminen osaisi arvostaa menneitä kumppaneitaan. Sinä arvostat lapsesi äitiä ja olet miehenä niin esikuva. Lisää sun kaltaisia kiitos, kolmas kommentoi.

Aitolehti ja Eerikäinen olivat naimisissa vuodesta 2007 vuoteen 2011 saakka. Heillä on vuonna 2009 syntynyt Victoria-tytär. Aitolehdellä on myös vuonna 2011 syntynyt Isabella-tytär liikemies Stefan Thermanin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat