Esko Eerikäinen murtui kyyneliin tv-ohjelman kuvauksissa – muistelee nyt tuota hetkeä: "Sitä tunnetta ei päässyt karkuun minnekään"

Esko Eerikäinen liikuttuu kyyneliin 1:07
Katso videolta, kuinka Esko Eerikäinen murtuu kyyneliin viidakossa

Esko Eerikäinen sai tukea muilta ihmisiltä, jotka olivat kuvauksissa mukana.

Radiojuontaja Esko Eerikäinen nähdään parhaillaan Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -ohjelmassa. Eerikäinen käy  läpi ohjelman 12. jaksossa rankkoja tuntemuksia.

Eerikäisellä ja hänen ex-puolisollaan Martina Aitolehdellä on Victoria-tytär, jota mies ikävöi valtavasti kuvausten aikana. Eerikäinen myönsi ohjelmassa, että koti-ikävä oli mielessä koko ajan ja sen vuoksi pienet asiat alkoivat ärsyttää.

Eerikäinen sai viidakossa tukea näyttelijä Satu Silvolta ja laulaja Kyösti Mäkimattilalta.

– Tuntuu, että olen ollut täällä jo ikuisuuden. Haluaisi vaan herätä himasta ja olla lapsen kanssa siellä ja viettää normaalia elämää. En ole ikinä saanut paniikkikohtausta, mutta olin silleen, että mitä vittua minulle tapahtuu, Eerikäinen kertoo.

Eerikäinen muistelee Instagram-tilillään tuota hetkeä, kun hän murtui kuvausten aikana.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tässä kohta taas tuli voimakkaana koti-ikävä ja sitä tunnetta ei päässyt karkuun minnekään. Se oli hullu tunne ja hienointa oli se että se piti käsitellä ja onneksi ympärillä oli hyviä ihmisiä paljon, Eerikäinen kirjoittaa sydämen kera.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat