Esimies testasi työntekijöiden itsehillintää: Ravintolassa työskennellyt teini epäonnistui täydellisesti

3:29

19-vuotias työntekijä epäonnistui pahasti ravintolan testissä.

Mitä mieltä lapset ovat ravintolaruoasta? Katso yllä olevalta videolta.

Ravintolassa työskennellessä ei ole mahdotonta, että asiakkaaksi osuu joskus joku julkkis. Myös Massachusettsin Belmontiin juuri avatussa ravintolassa työskentelevälle 19-vuotiaalle Sarah Ananianille ilmoitettiin, että NFL-tähti Tom Bradyoli tehnyt pöytävarauksen.

Vaikka olisi toki suotavaa, että henkilökunta osaisi suhtautua julkkisasiakkaisiin samalla rautaisella ammattitaidolla kuin muihinkin, Ananian ei aivan kyennyt tähän.

– Menin luonnollisestikin sekaisin, ensimmäinen ajatukseni oli kertoa koko henkilökunnalle, Ananian kertaa Buzzfeedille.

Niinpä teini teki juuri näin sekä hehkutti asiaa lisäksi Snapchatissa, jossa jakoi kuvia varausjärjestelmässä komeilevasta Bradyn nimestä.

– Tietenkin tämä sai uutisen leviämään kulovalkean tavoin, erityisesti Belmontin tapaisessa kaupungissa, jossa sana kulkee nopeasti joka tapauksessa.

"Aloin huolestua"

Myös Ananianin lähipiiri jakoi ilouutista eteenpäin, ja lopulta uutiset julkkismiehen saapumisesta levisivät oikeasti koko pieneen kaupunkiin. Joukko ihmisiä kokoontui ravintolaa vastapäätä olevaan pizzapaikkaan. Jotkut tulivat jopa syömään samaan ravintolaan odottaessaan Bradyn näkemistä.

– Silloin aloin huolestua siitä, että siitä tulisi iso numero, Ananian sanoo.

Kaikkien pettymykseksi Ananian sai pian kuulla odottamattomia uutisia. Yhdessä muun henkilökunnan kanssa hänet pyydettiin palaveriin, jossa kaikille kerrottiin, ettei Brady ollut koskaan tulossakaan. Kyseessä oli vain henkilökunnalle suoritettu testi, jonka avulla otettiin selvää, kuinka he reagoivat tietoon julkisuuden henkilöstä asiakkaana.

Ananianin mukaan häntä ei moitittu erityisesti, mutta esimies oli todennut, että julkkiksia "tulisi kohdella normaalisti ja pysyä rauhallisena".

– Ymmärsin, että minun olisi varmaankin pitänyt pitää tieto varauksesta itselläni.

"Saan niin potkut"

Diginatiivina Ananian luonnollisesti myös twiittasi asiasta. 

"Esimieheni veti minut sivuun ja käski tekemään kaikessa hiljaisuudessa varauksen Tom Bradylle 20.30... Kerroin koko henkilökunnalle sekä Snapchat-kontakteilleni. Kävi ilmi, että se oli vain vitsi, jolla selvitettiin, kuka kertoisi useimmille ihmisille. Saan niin potkut."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Twiitillä on jo liki 240 000 tykkäystä, mutta tarina herätti Twitterissä luonnollisesti epäilyksiä. Ananian vakuutti kuitenkin, että kyseessä oli tositapahtuma.

"Hei, kaikille kysyneille tiedoksi, en saanut potkuja, mutta pomoni ei todellakaan ole nähnyt tätä twiittiä, ja olen hieman hermostunut siitä, että hän saattaa nähdä sen. Mutta se ei ollut vale." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Buzzfeed tiedusteli asiaa suoraan Ananianin esimieheltä, 41-vuotiaalta Sam Flamburylta, joka vahvisti tapahtuneen todeksi. Mies kertoi, ettei ollut pettynyt työntekijäänsä ja arvosti tämän innostuneisuutta.

– Vaikka minä kyllä kehotin pitämään uutisen salassa, hän toteaa.

***

3:14

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja