Esa Lindellin rahakas jatkosopimus tärkeä osa seuran tulevaisuutta, myös Miro Heiskasella merkittävä rooli – "Ei ole ainoastaan joukkueemme vahvuus"

Kuuden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Dallas Starsin kanssa tehnyt Esa Lindell kerää ylistystä joukkueen GM Jim Nilliltä. Lindell näyttelee suurta roolia Dallasin tulevaisuudessa.

Lindellin tuore sopimus on 34,8 miljoonan dollarin eli noin 31,1 miljoonan euron arvoinen. Suomalaistähti kuittaa yhden kauden ajalta palkkaa noin 5,8 miljoonan dollarin edestä.

Lindell oli tällä kaudella yksi Dallasin tärkeimmistä pelaajista. Täydet 82 runkosarjaottelua pelannut Lindell luuti joukkueensa takalinjoilla vakuuttavasti, minkä lisäksi suomalainen nakutti myös 32 tehopistettä. Dallasin GM Jim Nill arvostaa suomalaispuolustajaansa erittäin paljon.

– Esa on äärimmäinen ammattilainen, joka on todistanut olevansa luotettava joka tilanteessa ja on todellinen työhevonen. Kun yhdistää hänen voimansa, kuntonsa, peliälynsä ja taitonsa, on hänestä tullut olennainen osa tätä joukkuetta, Jim Nill hehkuttaa suomalaista suojattiaan Dallasin sivuilla.

Lindell on yksi Dallasin puolustuksen kulmakivistä yhdessä John Klingbergin ja ensimmäisen kautensa NHL-kaukalossa pelanneen Miro Heiskasen kanssa. Nillin mukaan Dallasin puolustus rakentuu tulevina vuosina vahvasti yllä mainitun tähtikolmikon ympärille.

– Yhdessä John Klingbergin ja Miro Heiskasen kanssa he muodostavat sellaisen perustan siniviivallemme, joka ei ainoastaan ole joukkueemme vahvuus, vaan on myös yhtä hyvä kuin millä tahansa muulla NHL-joukkueella tulevaisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat