Dallasin suomalaisduo varasti huomion, ylistyssanoja valuu joka suunnalta – "Hänestä tulee Hall of Famen jäsen"

Dallasin suomalaistulokkaat Roope Hintz ja Miro Heiskanen varastivat kirkkaimman valokeilan NHL:n pudotuspelien toisen kierroksen toisessa ottelussa St. Louis Bluesia vastaan.

Hintz ja Heiskanen olivat erittäin näkyvässä roolissa, kun Dallas tasoitti ottelusarjan 4-2-voittonsa myötä. Nuori suomalaisduo vastasi ottelun ylivoimaisesti upeimmasta maalista, kun Hintz tarjoili näyttävän syötön Blues-puolustajan jalkojen välistä Heiskaselle, joka nosti kiekon viileästi verkkoon.

Suomalaistulokkaat ovat osoittaneet, ettei heidän päätä palele kovissa otteluissa, vaan ovat valmiita kantamaan tulosvastuuta myös NHL:n pudotuspeleissä. 2+1-tehot iskenyt Hintz keräsi kehuja Dallas-vahti Ben Bishopilta.

– Hänestä tulee koko ajan kypsempi ja kokeneempi, mikä auttaa hänen peliään. Hänellä on kirkas tulevaisuus edessään, Bishop kehuu Dallasin sivuilla.

Bishop intoutui hehkuttamaan myös 19-vuotiasta Miro Heiskasta ylistävin sanoin. Nuori suomalaispuolustaja on tehnyt joukkuetoveriinsa syvän vaikutuksen.

– Hänestä tulee Hall of Famen jäsen. Ei epäilystäkään. Hän on uskomaton, yksi parhaista puolustajista, kenen kanssa olen pelannut ja hän on 19. Vain taivas on rajana, Bishop ylistää Heiskasta.

Lue myös:

    Uusimmat